12 évesen gender semleges és pánszexuális?
A hatodikos lányom tegnap mesélte, hogy van egy barátnője, aki gender semlegesnek tartja magát, és pánszexuális is.
Megmondom őszintén, köpni-nyelni nem tudtam. Mennyire lehet tisztában vele ennyi idősen, mit is jelent ez?
Inkább divatból csinálja.
Amúgy engem hidegen hagy az ilyen, mindaddig, amíg rám, a férjemre és a gyerekeimre nem akarja valaki rákényszeríteni ezt, hanem hagyja, hogy a magunk hagyományos heteroszexuális módján éljük az életünket.
Eza 12 éveseknél divat. Én lányom 11 évesen állt elő azzal hogy leszbikus, pán, meg tökömtudja mi. Azóta 13, és természetesen fiúba fülig szerelmes.
Csuda egy világot élünk.
Mondom ezt úgy, hogy ha tényleg ez lenne a helyzet, maximálisan támogatnám, de 12 évesen hagyjuk még ezt.
ha neki van egy osztályársa, aki lány, és szeret vele lenni, és nagyon jóban vannak, akkor ő most szerelmes belé?
A mi korunkban nem volt netflix, mégis kérdeztünk ilyeneket.
Miért féltek beszélgetni velük erről?
Nem lenézni kell a 12 évest, amiért keresi önmagát, hanem leülni vele beszélgetni, hogy ezek a fogalmak mit jelentenek, hogyan alakul ki valakinek a szexualitása, stb. Vagy annyira nem vagytok ezzel képben, hogy kényelmetlen? Akkor olvasni kell utána! 12 évesen már lehetnek ezeknek jelei, de lehet csak érdeklődés is a téma iránt. Akár így, akár úgy, már látszik, melyik anyával lehet itt nyíltan beszélgetni és ki az, aki lenéz csak azért, mert 12 vagy, és azt hiszi, hogy többet tud (pedig nyilvánvalóan csak fél, de magának se ismeri be).
Én nem tartom magam butának, de utána kellett olvasom ezek mit jelentenek!
És sem tudom harminc évesen, nehogy már majd egy 12 éves tisztába legyen vele. Ezeket divatból mondják, azért mert trendi. Nem azért mert ezt is képviselik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!