Pici vagyok? Kérdéstúlrövid
Figyelt kérdés
157cm/48kg 35-36-os láb és 14,5éves vagyok ... és már kb. 3éve nem nagyon nőttem ..legalábbis a nadrágjaim amiket akkor vettem mind jók rám.. már az osztályból legkisebb gyerek is 3cm-vel magasabb ... ugye normális ez hogy már régóta nem nőttem?2010. szept. 29. 20:53
11/20 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen jó! Az alacsonyabb lányok sokkal nőiesebbek!
12/20 anonim válasza:
Nem vagyok, irigyellek.
164 centi
14/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj. Nálunk az osztályban a legkissebb pasi a leghelyesebb. Olyan édes, és olyan szépen mosolyog^^ Van egy csaj is, aki pici, és tök jó fej, és ő az egyik nagymenő. Végül hasznos is ha pci vagy (de csak ha lány). Van egy magas pasii nálunk, és úgy néz ki mint egy anorexiás :D
15/20 anonim válasza:
Sztem ez a korosztályodhoz képest nem annyira kicsi ;) és nekem jobban bejönnek azok a lányok akik min 1 fejjel kisebbek nálam :P
17 f
16/20 anonim válasza:
Én meg 155 centi és 40 kg vagyok.14évesen.37es lábam van,és néha még az xs-es ruhák is nagyok rám.Szóóóóvaaal...xD
17/20 anonim válasza:
Irigyellek...13 évesen 170...Egy fejjel kisebb nálam az a srác aki bejön.És csak ő jön be...:(
18/20 anonim válasza:
én 157cm 43kg 35-36os láb és 13és fél vagyok
de én már kinyúltam xd
19/20 anonim válasza:
160cm/45 kg. Lányoknál ezek a méretek nem kicsik, fiúknál már kellemetlenebb. 23 éves korodig (akkor fejeződnek be fontos fejlődési szakaszok, pl. az agykoponyacsontok varratainak végleges összeforrása) még nőhetsz.
20/L
20/20 anonim válasza:
148 centi vagyok, azaz két centi hiány miatt törpenövésű. Nyugodj meg, 157 centi az egyáltalán nem kicsi. Ja egy figyelmeztetés: a kávé gátolja a növekedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!