Pici vagyok? Kérdéstúlrövid
Ne aggódj a magasságod miatt, nekem van egy 15,5 éves osztálytársam, és 150 cm magas. :) Olyan kis aranyos. És van még egy 150 körüli egyetemista ismerősöm is.
Tehát nincs miért rágódj a magasságodon, nagyobb a választékod a fiúk körében. ;) Nézz szét a családodban, hogy milyen magasak a családtagjaid, és valószínű, hogy Te is olyasmi magas leszel. Esetleg rákérdezhetsz, hogy ők mikor kezdtek el jobban megnyúlni.
Különben sok világhírű sztár még akkora sincs mint Te. Gondolj csak Madonnára vagy Kylie Minogue-ra. :)
15/L
Ne aggódj! Te még nőhetsz! Anyukád/apukád kb hány cm? Mert az nagyban befolyásolja a te magasságod.
Nekem anyum 157 cm, apum 170 cm. Én 13,5 éves vagyok, és 165 cm, szóval ennél magasabb már nem nagyon leszek, max 2-3 centivel.
De tudod hogy van! Aki 13-14 éves koráig nagyon sokat nő [pl én. Évente átlagosan 9-12 cm-t nőttem!], az aztán 14-15 éves korában meg áll a növekedésben, aki addig pici volt, az meg megnyúlik :D
Bár nem mindig van így =)
13,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!