Egy mindjárt 17 éves kamasz lányt itthon lehet hagyni egyedül 4 hónapra?
Én is voltam otthon 2-3 napot, amikor apa pl Balatonon dolgozott, de az más.
Lefektettük a szabályokat, és szerencsére nem történt baj, de van, amit nem te döntesz el és ráhatásod sincs.
Egy időben sok volt a betörés, és két szomszédhoz is bementek. Hogyha apa nincs otthon 2-3 héten keresztül - az feltűnik akár egy betörőnek is, és ha akkor jön be, mit csinálok?
Nem nyugtathatom magam azzal - és ő sem magát -, hogy jaj, úgysem jönnek be... bejöhetnek!
Kigyulladhat a ház... kismillió olyan baleset történhet, amit nem láttok előre, és te nemhogy a városban, de az országban sem tartózkodsz.
és hogy akit nem ismerek, nem mehet a lakásba - és szerinted érdekel bárkit, hogy "nem mehet be"?
Becsönget, a lányod ajtót nyit, vagy átmászik a kapun, bemegy. Pont. Aztán aggódhatsz hogy idegen ott van a házadban, a lányoddal, és nem biztos, hogy csak számodra ismeretlen, hanem valóban az.
És hogy mit csinál a gyerekeddel, míg te Ausztriában dolgozol.
"Egy időben sok volt a betörés, és két szomszédhoz is bementek. Hogyha apa nincs otthon 2-3 héten keresztül - az feltűnik akár egy betörőnek is, és ha akkor jön be, mit csinálok?"
Erre írtam h ha az anyja otthon van akkor már ketten nem tudják h mit csináljanak. Ezen szerinted mit nem fogtam fel?
Ha olyan a betörő akkor is bemegy ha anyu otthon van!
Nem az a lényeg, hogy kigyulladhat-e a ház, vagy betörő jöhet-e ha anyu itthon van is.
Hanem az, hogyha kigyullad a ház, vagy betörnek, ha elvágja a kezét stb, és hatóságot (tűzoltót, rendőrt, mentőt) kell hívni, akkor meg fogják kérdezni hol van az anyja.
Ez egy vele járó negatívum.
Lehet neked semmi egy "eljárás", de normális ember nem akar ilyet a nyakába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!