Mekkora törést okoz ez a gyereknél?
Tehát kicsi korától fogva sosem foglalkozott a gyerekkel, nem akart veletek közös programokat, nem éltetek sosem igazi családi életet. Akkor most mi változott? Annyi, hogy már nem vele él az az apja, aki eddig sem törődött vele.
Az elmúlt 13 évben mit tettél azért, hogy jól érezze magát otthon? Szerveztél közös programokat, családi kirándulásokat, nyaralásokat együtt hármasban, ahol ő is jól érezte volna magát?
Próbáltam. A közös nyaralások nem tetszettek neki, mert ő annyit akart, hogy otthon fekszik, én meg ugráljam körül, meg tartsam távol tőle a gyereket. Ha egy hétre szerettem volna elmenni, az neki sok. Először beígérte, hogy 2 hétig otthon lesz, majd ahogy közeledett a nyaralás ideje, akkor már csak egy hetet, amiből 3 napot elmentünk valahova, ebből másfél napot dolgozott. A maradék másfél napban savanyú képpel járkált velünk. Szinte megkönnyebbült, mikor haza értünk és gyorsan el is ment pecázni. A 10 hetes nyári szünetben egy napot nem maradt itthon a gyerekkel úgy, hogy vállalkozó. Minden hétvégén dolgozott. Eleinte szépen kértem, könyörögtem, hogy maradjon otthon velünk. Neki nem volt rá ideje. Nem volt olyan, hogy mikor nem volt sok pénzünk, akkor elmenjünk egyet sétálni, bringázni. Csak a kocsira és a pecára volt mindig pénz.
Most azt mondta, hogy neki nincs ideje a gyerekes hétvégére, meg amúgy is elfelejtette, hogy hétvége van. És nem fogja fel, hogy csak annyi kellett volna, hogy mondja a gyereknek, hogy most nem tudok menni érted, halasszuk el. Tegnap délben beszéltek, akkor ő mással foglalkozott és nem tudott a gyerekre figyelni. Mindent beígér neki, semmit nem teljesít. S most is lehazugozta a saját gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!