Szülők! Ti megengednétek a gyereketeknek hogy?!
hogy 14 évesen fesse a körmét??Nekem anyu teljesen kiakadt,mert ilyen rózsaszínes pirosas körömlakkal festettem be..azt mondta h kurv.s,meg rib.ncos...de sztem meg aranyos mert olyan rózsaszínes.Nem is értettem h ezen miért akadtak fent ennyire,mert nem csak én festem a körmöm az osztályból,sőt még a legeslegjobb tanuló is festi(feketére,az jobb???)..de én nem azért festem,hanem mert nekem ez így jó..És anyu elvette azt a körömlakkot,mert amikor 1.-ör befestettem akk nagyon kiakadt,amikor most másodszorra elvette és azt mondta hogy 1 hétig nincs sz.gép..(de ebben benne van a mai kémia hármasom is)mert jó tanuló vagyok(4-5)
ti megengednétek a 14 éves lányotoknak,hogy körömlakkozzon(nem KUrv@@@s)ha az lenne nem használnám..
Pedig nem maradiak de akk nem értem h miért akadtak fenn ezen..
2.
Másik meg az hogy holnap 6 órám lesz,és abból 5-re kell tanulni,anyu meg most elment az öcsém szül.értekezletére,és nekem azt mondta h addig nem nézhetem az Árva angyalt(tv2-n)amíg meg nem tanultam,és ha megjön,akk kikérdez mindent,és ha megtudta h néztem a műsoromat és kikérdez és nem tudom akk fel is pofoz..)De most azért ülök gépnél,mert most csináltam meg a fizika kiselőadást,és gondolom megkérdezem h szerintetek ez az egész fair-e(?)
mert szerintem nagyon nem..pedig nem vok vele flegma,csak hazajöttem suliból,itthon kupi van,nincs elmosogatva anya meg nézi a tv-t..(mindig ez van,ha nem dolgozik,mert "pihen"de egy norm.anya nem így viselkedik)és mondta h mosogassak el,utána történt a körömlakk incidens,és utána nekiálltam tanulni,mert sok van holnapra,ő meg azt mondta h flegmázok ,pedig nem,mert apu mondta h addig sose takarítsak,amig nem végeztem a tanulással,mert az az első..Csak az a (másik)kérdésem hogy ti mikor viselkedtek így a lányotokkal???!
21.05 17 évesen gyerek és munka?Tényleg sokra vitted az életben ,büszke lehetsz magadra!!!!!
Kedves kérdező!
13 és 1,5 éves gyerekek anyukájaként írok.Én a lányomnak megengedem,hogy lakozza a körmét,sőt a haját is színeztük nyáron 2 árnyalattal világosabbra.Suliba smink nélkül jár és max. világos lakkal.Itthon bármit kipróbálhat smink és lakk terén.A számítógépet korlátozom neki csak lecke után és hét közben 21.30 -ig .Pénteken ameddig akar addig gépezik amíg akar (23-24 körül magától kikapcsolja).Mindezek mellett 4.3 az átlaga és nagyon jó a viszonyunk.Én szülőként úgy gondolom anyukád egy picit szigorú.de ezt Ő tudja miért ilyen.Szerintem próbálj meg vele leülni beszélgetni.Hogy engedjen egy kicsit szabadabban és cserében esetleg javítasz a suliban vagy többet segítesz otthon!Sok sikert és kitartást hozzánk néha rosszul döntő szülőkhöz!
:9
Én 13 éves vagyok.
Általában a húsvétra kapott vörös lakkommal festem a körmeimet.Anyukám és apukám elnézi,de inkább úgy mondom,hogy észre sem veszik.
Anyummal pedig nagyon jó a viszonyom,azóta amióta naponta órákon keresztül beszélgetek vele.Azelőtt sokat vitáztunk,nem találtuk meg a közös nevezőt,de most minden rendben van.
Szerintem te is többet beszélgess vele,legyetek többször együtt,csináljatok közös programokat,így jobban megismeritek egymást és akkor mindketten megértitek,hogy milyen nehéz a másiknak.Sokkal jobban fognak alakulni a dolgaitok.:)Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!