Melyik városban/faluban laksz?
Milyen hely??Jól érzed ott magad??Milyen lehetőségek vannak szórakozásra??
(Aki budapesti az kerületet is írjon)
(ha nem baj, én csak megyét írnék)
Magyarország -> Somogy megye
nagyon szeretek itt élni. pl.: az árvíz egy csomó helyen kárt okozott (itt, a megyén belül is), de minket (hála Istennek) kihagyott. de ez csak egy példa volt.
minket is kihagyott az árvíz, vihar minden káosz ami magyarországon volt :D
Hajdú-Bihar megye -> Hajdúszoboszló
helyben van fürdő, aquapark, fedett aquapark, gógyfürdő, welness.
Rossz: Nyáron megmozdulni nemlehet a városban a 2milliárd turistától.
Szabolcs megye> nyírbátor.
tök kis város, de imáádom :)))
nagyon sokat fejlődött az utóbbi időben, szal unatkozni nem lehet :DDD
Köszönöm a válaszokat:)
Egyébként a város nevének leírásával nem sokat árultok el magatokról, mert gondolom nem Te élsz ott egyedül szóval bárki írhatta és semmi nem fog rólad kiderülni azért mert tudjuk hol laksz elvégre senkinek sincs neve..:)
Budapest XXI.
Szeretem.Nem tudom miért.
Ja és a kérdésekre:
Jó...:)
Igen
Nem tudom(mit értesz ez alatt? Ha a suli annak számít...Nagyon hülyék vagyunk...XD)
Kungyalu ( J-N-Sz megye)
Egy alföldi kis falucska max 400 lakossal. Szal szórakozás nincs (max a kocsmába) :D Jó is itt lakni meg nem is. Jó mert csendes meg nyugodt hely de munka lehetőség itt semmi és a környéken se sok van... Meg az is szar h bejárós vagyok már ovodás korom óta. Ovodába és iskolába a szomszéd városba kellett elmennem (10km) de szakiskolába már Szentesre ( Csongrád megye) 37km-re.
17 F
Nógrád megye->Pásztó
rossz hely, nem történik semmi, ha mégis akkor csak baleset, szórakozás nincs, csak a disco, oda meg csak 15-től
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!