Mit tennétek, ha a gyereketek nem lenne hajlandó készülni az érettségire?
Figyelt kérdés
Halogatja, nincs motivációja, kedve hozzá...2022. szept. 29. 14:22
11/17 anonim válasza:
Semmit,kozolnem vele,ha nem fog utána egyetemre menni akkor persze lehet akár 2-es is az érettségi,viszont egyből mehet dolgozni és nem kell a kifogás hogy a tökéletes melóra vár. Amúgy ha szakmát csinál akkor mindegy hányas lesz az érettségi. Egyetem szempontjából fontos.
12/17 anonim válasza:
Milyen emeletre? Idegennyelv? Arra se én, se semelyik ismerősöm nem készült direktben az előző tanévben. A leggyengébb is 85% lett.
13/17 A kérdező kommentje:
Biológia
2022. szept. 29. 18:13
14/17 anonim válasza:
ÉN - négy gyerek anyjaként - bízom a gyerekeimben, ök tudják, mikor és mennyit kell(ett) tanulniuk. Mind a négy jelenleg egyetemet végzett, kettö ledoktorált, pedig 5.-töl már nem ellenöriztem öket tanulás terén.
15/17 anonim válasza:
Ha nem egyetemre akar menni tok mind1 az erettsegi. Egy jo burkolo szakmabal 1 misit megtud keresni havonta de kezdo segedmunkaskent 500-600e nettoba.
16/17 anonim válasza:
Ha előrehozott, nem pedig pót, vagy javító, akkor simán csinálja azt, hogy megírja az írásbelit, ha rossz lesz, akkor nem megy szóbelire és akkor instant bukás, és akkor év végén újra csinálja. Sok osztálytársam csinálta ezt anno. Nincs ebből gond
17/17 anonim válasza:
Nem érdekelne. Az ő döntése. Én tudod mennyit tanultam rá? Kemény három napot a szóbeli előtt és majdnem színötös érettségit tettem.
Az írásbeli könnyű, függvénytáblázattal, meg töriatlasszal pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!