Szülőként ti ezek után bocsánatot kérnétek, vagy tartanátok a véleményeteket?
Én egy tényeket tisztelő ember vagyok, és a tény az, hogy valóban jól tanul a bulizások ellenére. Akkor meg mit károgjak? Eleve nem kezdtem volna el a szentbeszédet mondani neki hétfő este, amikor hazaért, de ha már te mondtad, akkor igenis, utólag ismerd el, hogy tévedtél. Nem konkrétan bocsánatot kéne kérned, de azt el kéne ismerned, hogy tévedtél.
4-re reagálnék még.
Én se értem, miért kéne mindig veletek mennie. Pláne, hogy ha jól értem, van baráti köre, és szívesen megy velük szórakozni. Én inkább itthon hagynám két napi meleg ebéddel, némi költőpénzzel, és mondanám, hogy inkább hétvégén szórakozzon, hét közben kerüljön időben ágyba.
tehát adva van egy fiatal felnőtt, aki céltudatos, szorgalmas, még engedelmes is, hiszen hagyja hogy elvegyétek az egész hétvégéjét és hajlandó végighallgatni az oktalan kotyogásodat, és te még sírsz, hogy meg merte jegyezni hogy telhetetlen és bizalmatlan vagy vele szemben. hát most mit vársz, sírjam el magam, szegény kis kérdezőnek van egy fantasztikus gyereke, brühüm-brühüm, de szomorú is ez?
hagyd már békén szegényt, eléggé egyértelmű, hogy kézben tartja a dolgokat a pofázásod ellenére is.
Úristen egy 17-18(-19) éves lány alkoholt mert inni, hát hová tart ez a világ????
Alkoholtilalom minimum az esküvőig, utána is csak akkor, ha a zura engedi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!