Mit gondoltok genetikai ultrahang 11-13 hét között vagy kombinált teszt ? Kérem a véleményeteket.
Genetikai ultrahang az ajánlott vizsgálatok között van, így arra feltétlenül elmennek.
A kombinált tesztnek megmondom őszintén semmi értelmét nem látom. Inkább fizetős kromoszóma vizsgálat (nifty stb. )
Én egyben kértem a kettőt. Az első gyereknél is így volt, most is így lett.
Magán genetikusnál voltam
Genetikai uh alap..
Kombinaltra pedig nem mennék..prena vagy nifty stb-re max.
Kombinálttal rossz tapasztalatom van
6. Egyedül Belgiumban nem használják, szóval ez így nem igaz. És azoknak akiknek nincs pénzük nipt tesztre még mindig jobb mint a semmi.
Kérdező, a genetikai ultrahang nagyon fontos. A kombinált pedig akkor, ha nem mész nipt tesztre. A kombinált csak 3 szindrómát szűr, az ultrahangon pedig azért sok dolgot megnéznek.
Az a vaj a kombináltteszttel, hogy rengeteg minden befolyásolja, amiről nem esik szó a akkor, amikor mérlegeled mit is csinàltass.
Pl nekem rettenetes alacsony a hcg a szervezetemben.
A nem vàrt napján a 20-es teszt extrán halvány volt mind2 alkalommal, pedig az ovum fix.. az egyik alkalommal az aktus is tudott volt ( máskor nem találkoztunk abban a jónapban munkaút miatt)
2. Alkalommal pedig szoptattam is mellé.
Aztàn fiatal sem vagyok.
Ez mind komolyan tèvesen befolyàsolja..
Mert a véreredmény más lesz, a statisztikák pedig negatívan húzzàk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!