13-15 éves lányok ti milyen ruhákban/cipőben mentek iskolába?
16:18 igaza van
másik meg már kiment a divatbol:D
póló: mintáás. (Bershkás, New Yorkeres) de van sima is (pl sima sötétkék) (mindenféle színben..fekete, fehér, szürke, lila, zöld, rózsaszín, )
nadrág: sötétebb farmer csőgatya , vagy sima fekete csőgatya
pulcsi : sima szürke... (általába kitűzőkkel dobom fel), sima fekete pulcsi , Springfield-es ,,városos" szürke pulcsi, Sprinfieldes lila, szürke bebújós Hello Kittys
cipő : színes (lila-rózsaszín) Converse-hasonmás (jeans Club) , Lapostalpú ,,műbőr hatűsú) fekete Converse-hasonmás, New Yorkeres csatos csizma (térd alá érő), Esprit lapostalpú cipő
Kabát: Heavy Tools barna ,,derekas" kabát ( nem ilyn sídzseki meg ilyenek szoval divatos. :D kicsit Bershka-hatás...)
Nyáron/Tavasszal meg:
fekete/fehér rövidnadrág simán, vagy tavasszal lila, rózsaszín harisnya a fekete nadrág alá. :)
meg van egy fehér bluzom. :D
3 bakancsom van azt felváltva hordom.
Akkor van egy bokáig érő bőrkabátom abba vagyok télen nyáron
Fekete fölsőkbe járok meg fekete nadrágokba de semmiképen sem cső csak szűkített :D
amugy azz első hozzászóló meg nagyon irritál h converse mert az már rég nemdivat XDD
xD
-piros-kék csillagos fehér alapú tornacsuka
-színes pólók
-farmer
-pulcsi
-mellény
-néha sál
Hopp ezt lekéstem...
Am a jövőből..xD
A converse még mindig menő!!
ösz elején tornacipö tél elején fekete "téliesitett" tornacipő(nem tudtam máshogy fogalmazni<<) télen magasszárú cipő,hóban csizma..
kockás sál,fehér kabát,télen fekete (belül vastag)műbőr kabát
csőgatya fekete,kék vagy vmi neon mintás póló
kék,lila vagy fehér pulcsi
lényeg asszem ennyi :D
egyedi felsők, főként világosak és alakot kiemelők.
színes csőnadrágok. (kedvencem lila fekete párducmintával)
ősszel és télen legújabb divatú hosszú szárú csizma.
főként hosszú fazonú kabát, éppen egy barna műbőrből készült.
és mindig más fülbevaló:)
utolsó vagyok
mindjárt 16 leszek.
fiatalabbként nem öltöztem feltűnően.
Hát fölsők kis csicsás strasszos mayo átalában(ebből van a legtöbb)
farmer(szűk csipő alakot kiemelő) cicanaci(ebből van latex párducos sima pink fekete lila fehér zöld sárga,vagy csak pink latex)
cipőket általában magassarkú(13-15cm) vagy converse (2van) 2 fehér van egy véknyabb és egy vastagabb(bőr) vagy pink nike.
kabátot fehéret feketét rózsaszínt..vagy ami épp megy a ruhámhoz..
15L vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!