Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon zavar, mit tegyek?

Nagyon zavar, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azzal a problémával fordultam hozzátok hogy 12 éves vagyok és csúfolnak az osztálytársaim a mellem miatt.-Mivel az osztályban csak kettő lány van (velem együtt) így én kerülök a fiuk szemügyéber,mivel a barátnőmnek nagy mellevan,már melltarttót is kell hordania. A fiu osztálytálytásam kövér,és a barátjával azzal viccelődtek,hogy neki nagyobb mellük van mint énekem,és a barátnőmnek.Eddig nem zavart,de most ahogy végig néztem a velem egykorú lányokat,rádöbbentem hogy télleg nagyon kicsi,és most már zavar is! L/XL-es cici fixet hordok.

-Fog még nőni?-Nagyon szeretem az atlétákat,de utálom hogy ilyen pici a mellem,és ugy érzem,hiogy akkor nem hordhatok-Anyummal nem szertek erről beszélni,mert neki valahogy nagyon kicsi a melle.Nem tuom én se hogy hogyan,mert a mamámnak és a hugának nagy,ezért félek hogy nekem is ilyen kicsi lesz.Mit tanácsoltok?

-Bocsika a helyes írásért!

12/L

2010. szept. 24. 14:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, még javában fog nőni a melled! 12 éves kortól még 20 éves korig bőven nőhet, majd a serdülő korral együtt el kezdesz gömbölyödni. 12 évesen ne is legyen olyan melled, mint egy 18 évesnek! Majd a nemi éréssel együtt a hormonok hatására utoléred a többi lányt! Édesanyádnak mekkora melle van/volt fiatal korában?
2010. szept. 24. 14:58
 2/12 A kérdező kommentje:

anyukámnak elég picike,alig lóg :S de nem tudom hogy mekkora volt fiatalabb korában,mert nem tudok róla ilyen dolgokról beszélgetni.

-Azért is aggódom,mert nem szeretnék olyan pici melleket,amilyen neki van,18 éves korától kezdve cigizik most 38 össze függhet a 2 dolog?

2010. szept. 24. 15:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Azzal (és arról) nem tehetsz semmit, hogy mekkorák a melleid! Ezt egyátalán nem kell szégyellenetek!

Nekem például van egy osztálytársam, aki 10 éves kora óta menstruál, és "szenved", mert nagyok a mellei. Nálunk ezzel cukkolják a lányokat a fiúk.

Nekem is kicsi a mellem, de semmit sem szégyellek rajta, hisz' ez vagyok én. Mindenki más személyiség, és mindenkit úgy kell elfogadni (illetve mindenkinek úgy kell elfogadnia magát), ahogy van!

2010. szept. 24. 15:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
én 26 vagyok és 15 éves koromig nem volt mellem, nem kicsi, hanem nem volt, szóval legyél türelmes és bátran hordj olyan ruhát amit Te szeretsz, mert visszanézve az ember ennyi idősen annyi minden miatt aggódik, ami butaság. A nagy cicik lógnak, a picik nem, a fiúk ezt is, azt is szeretik v inkább a viselőjét...:)...előre ezen se aggódj, felesleges. Pont akkora lesz ami hozzád illik se kisebb, se nagyobb!Ne törődj a rossz megjegyzésekkel, hisz senkinek ehhez semmi köze, ill. nem tehetsz ellene.....a fiúknak könnyű, mert nekik nem látszik!
2010. szept. 24. 15:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
27 éves vagyok, már két gyerek anyukája. Anno, amikor én voltam 12 éves, akkor nekem volt az osztály 5 lánya közül a legkisebb mellem. 21 fiú gúnyolódott rajtam. Azt hittem, így is maradok. A többieknek már meg is jött, stb... Aztán nekem is szépen lassan el kezdett nődögélni a cicim. És egy év múlva már én is "nagy" lány lettem. Hidd el neked is meg fog indulni a fejlődésed, csak te későbben érő típus vagy. Azért azt még elmesélem Neked, hogy igazából se kicsi, se nagy mellem nincs szerintem. De nem egy férfi ismerősömtől hallottam már, hogy nem is tetszik nekik a nagy cici. És ha belegondolsz Anyukádnak is lett párja, ő is tetszett Apukádnak, még ha pici is a melle.
2010. szept. 24. 15:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ne figyelj rájuk! Egyrészt Neked még nagyon sokáig nőhet, hiszen nagyon fiatal vagy, másrészt meg kis cicivel is lehetsz nagyon szép és értékes lány!!!! Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!!!
2010. szept. 24. 15:14
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon pici, kb. nincs is semmi. Eddig nem szerettem, de most már barátom is van, és rájöttem, hogy nem is érdekli a mellem. Mert ő igy szeret ahogy vagyok.:)

14/L

2010. szept. 24. 15:52
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szard le őket!
2010. szept. 24. 16:48
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

én csernélnék veled.

nkem sem nagy,sőt tök átlagos. 75/b;70/C...

de engem néha nagyon tud zavarni.pedig alapvetőleg én úgymond szeretem a melleimet.

még csak 12 vagy,ne aggódj még emiatt.:D és attól még,hogy anyukádnak sincs túl nagy az nem jelenti azt,h nked sem lesz.:)

13/L

2010. szept. 24. 16:49
 10/12 anonim ***** válasza:

Hogy miken nem eszik magukat egyes 12-13 éves lányok.

Na mindegy, Ti tudjátok, de engem valahogy sosem izgatott a melleim mérete.

13,5 éves koromban jött meg először, akkor kezdtek egy picit nőni. De azelőtt sem szekált senki emiatt, nálunk inkább a már "túl fejlett" lányok voltak a célpontok. :D De különben, ha lesz majd barátod, bár szerintem még korai, biztos nem a melleidért fog szeretni, hisz nem azokkal beszélget.

Szóval kár ilyen kis apróságok miatt emésztened magad. :) A fiúkról meg annyit, hogy még éretlenek, majd idővel ez megváltozik. ;) Nem kell rájuk figyelni, és kész.

15/L

2010. szept. 24. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!