Nagyon zavar, mit tegyek?
Sziasztok!
Azzal a problémával fordultam hozzátok hogy 12 éves vagyok és csúfolnak az osztálytársaim a mellem miatt.-Mivel az osztályban csak kettő lány van (velem együtt) így én kerülök a fiuk szemügyéber,mivel a barátnőmnek nagy mellevan,már melltarttót is kell hordania. A fiu osztálytálytásam kövér,és a barátjával azzal viccelődtek,hogy neki nagyobb mellük van mint énekem,és a barátnőmnek.Eddig nem zavart,de most ahogy végig néztem a velem egykorú lányokat,rádöbbentem hogy télleg nagyon kicsi,és most már zavar is! L/XL-es cici fixet hordok.
-Fog még nőni?-Nagyon szeretem az atlétákat,de utálom hogy ilyen pici a mellem,és ugy érzem,hiogy akkor nem hordhatok-Anyummal nem szertek erről beszélni,mert neki valahogy nagyon kicsi a melle.Nem tuom én se hogy hogyan,mert a mamámnak és a hugának nagy,ezért félek hogy nekem is ilyen kicsi lesz.Mit tanácsoltok?
-Bocsika a helyes írásért!
12/L
anyukámnak elég picike,alig lóg :S de nem tudom hogy mekkora volt fiatalabb korában,mert nem tudok róla ilyen dolgokról beszélgetni.
-Azért is aggódom,mert nem szeretnék olyan pici melleket,amilyen neki van,18 éves korától kezdve cigizik most 38 össze függhet a 2 dolog?
Azzal (és arról) nem tehetsz semmit, hogy mekkorák a melleid! Ezt egyátalán nem kell szégyellenetek!
Nekem például van egy osztálytársam, aki 10 éves kora óta menstruál, és "szenved", mert nagyok a mellei. Nálunk ezzel cukkolják a lányokat a fiúk.
Nekem is kicsi a mellem, de semmit sem szégyellek rajta, hisz' ez vagyok én. Mindenki más személyiség, és mindenkit úgy kell elfogadni (illetve mindenkinek úgy kell elfogadnia magát), ahogy van!
Nekem is nagyon pici, kb. nincs is semmi. Eddig nem szerettem, de most már barátom is van, és rájöttem, hogy nem is érdekli a mellem. Mert ő igy szeret ahogy vagyok.:)
14/L
én csernélnék veled.
nkem sem nagy,sőt tök átlagos. 75/b;70/C...
de engem néha nagyon tud zavarni.pedig alapvetőleg én úgymond szeretem a melleimet.
még csak 12 vagy,ne aggódj még emiatt.:D és attól még,hogy anyukádnak sincs túl nagy az nem jelenti azt,h nked sem lesz.:)
13/L
Hogy miken nem eszik magukat egyes 12-13 éves lányok.
Na mindegy, Ti tudjátok, de engem valahogy sosem izgatott a melleim mérete.
13,5 éves koromban jött meg először, akkor kezdtek egy picit nőni. De azelőtt sem szekált senki emiatt, nálunk inkább a már "túl fejlett" lányok voltak a célpontok. :D De különben, ha lesz majd barátod, bár szerintem még korai, biztos nem a melleidért fog szeretni, hisz nem azokkal beszélget.
Szóval kár ilyen kis apróságok miatt emésztened magad. :) A fiúkról meg annyit, hogy még éretlenek, majd idővel ez megváltozik. ;) Nem kell rájuk figyelni, és kész.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!