Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Változnak az anya érzései a...

Változnak az anya érzései a gyereke iránt, ha?

Figyelt kérdés

Ha a gyerek már nem igyekszik annyira a tanulással,ha már nem jár el olyan sokat barátokkal,ha már látta 2x-3x részegen a gyereket?

Megváltoznak-e az anya érzései gyereke iránt? Ha a gyerek ezek mellett még lány is ?

2010. szept. 22. 14:33
 1/10 anonim ***** válasza:
70%

sztem az érzéseik nem változnak... csak rájönnek h nem csak a család számít neki...

de ezt nem értem ha nem jársz el a barátaiddal akkor miért nem tanulsz?? vagy miért nem jársz el a barátaiddal?

2010. szept. 22. 14:38
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem "ezért" nem változnak meg az érzései (ha a szeretetre gondolsz, kedves Kérdező), de biztos, hogy nem esik jól neki(k), hogy ilyen lett.
2010. szept. 22. 14:41
 3/10 A kérdező kommentje:
Vagyis nem jár el olyan sokat barátokkal,azt nem mondtam,hogy sose
2010. szept. 22. 14:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Az gyermek egy anyának mindig is a gyermeke, soha nem fog változni iránta az érzelme. Maximum csalódik benne sokszor (mert nem olyan, amilyennek ő szeretné), de ki az, akiben nem csalódunk?
2010. szept. 22. 14:46
 5/10 A kérdező kommentje:
14:46- Az utolsó költői kérdésed nagyon szép volt
2010. szept. 22. 14:51
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Én fiam még kisbaba, de bármit is tesz majd, ugyanúgy fogom őt szeretni (ezt meg is fogadtam neki a szülőszobán :)) azonban ha olyat tesz amit nem helyeslek (részegség rendszeresen, kimaradás, rossz jegyek) nagyon csalódott leszek, de mindenképp megpróbálom vele együttműködve leszoktatni a rossz szokásairól, ezért vagyok az anyukája!
2010. szept. 22. 15:09
 7/10 anonim ***** válasza:

15:09 :)))) jajj de jó h annak a kisbabának jó anyukája lesz majd.. :DD

szerencsére az én anyukám is ilyen megbeszélős, rendes típus! :))

2010. szept. 22. 15:19
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
15.19-es köszi nagyon aranyos vagy :)))
2010. szept. 22. 15:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is szép dolog az ilyesmi. Nagyon fontos, hogy a szülő sose hanyagolja el a gyerekét és ne feledje el,hogy mi lesz jó a gyereknek hosszú távon.
2010. szept. 22. 15:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Én durván kicsapongó életet éltem tinilányként, durva dolgokat csináltam. Anyum végig kiállt mellettem, sohasem szólt egy rossz szót sem rám.

Mára megnyugodtam és rendben az életem. Szóval sztem egy jó anya érzései biztosan nem változnak, bármi történjen is a gyermekével.

2010. szept. 22. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!