Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, ha az unokám...

Mit csináljak, ha az unokám nem akar iskolába menni?

Figyelt kérdés

Egyik reggel úgy kelt fel, hogy nincs jól, nem megy iskolába. Elmegy orvoshoz. Anyja nélkül nem hajlandó... Rendben, itthon maradt. Közölte velem, hogy ezen a héten nem fog menni már, majd elmegy orvoshoz igazolásért...

Mit csináljak?

2010. szept. 22. 09:08
 1/3 A kérdező kommentje:
Elnézést, kihagytam, hogy: már teljesen jól van szerintem, házon belül eléggé van energiája. Olvas, tv-zik, és nem alszik el, rendesen eszik...
2010. szept. 22. 09:25
 2/3 anonim ***** válasza:
73%

Hét közepén én sem mentem vissza a suliba soha, mindig kihúztam hétfőig anno. :) Egyébként attól függ, hogy mi volt a baja. Ha valami lázas-vírusos nyavalya, akkor tényleg nem árt pár plusz nap pihenő, hogy kilábaljon. De erős a gyanúm, hogy az egész rosszullétesdi eleve átverés volt. Anyja nélkül nem megy orvoshoz? Ez nekem bűzlik... Eleve itt azt kellett volna mondani, hogy vagy orvoshoz megy, vagy iskolába. Szerintem nincs kedve bemenni/dolgozat van/ stb. és eljátszotta, hogy ő mennyire beteg, orvoshoz persze nem megy, nyilván lebukna. És ha már úgyis itt tartunk, akkor már megússza a hét hátralevő részét is.

Szóval, én a magam részéről szépen elvinném a dokihoz, nézze meg mehet-e iskolába. ha igen, akkor nincs kifogás, a suli ajtajáig kísérném, ha sokat nyafog még.

2010. szept. 22. 10:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem tud vele mit csinálni.:) Én is ilyen vagyok... és ha ki is raknak akkor is elvagyok valahol máshol. Inkább örüljön annak hogy megmondja hogy nem megy be suliba, minthogy valahogy kint az utcán kóboroljon.

15/L

Mami ha te vagy akkor, ne haragudj akkor sem megyek a héten suliba, most tényleg beteg vagyok.:S

2010. szept. 28. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!