Mennyire normális ez?
Mennyire normális dolog, ha a 13(lassan 14) éves lányom minden nap több mint 1 óráig fürdik? Kb 1 hónapja csinálja ezt, amikor rákérdeztem, azt mondta, hogy mindegy az nekem miért addig van bent.
Mellesleg a telefonját is beviszi, szóval gondolom ott is azt nyomkodja, mert egy ideje elég sokat telefonozik.
Köszönöm :D Végre egy értelmes ember.
(#24 vagyok)
#24-es
Arra nem gondolsz,hogy egy 13-14 éves kislánynak még nincs pasija.Az kénytelen így megoldani.Te is így kezdted.
Hát
Nem is tudom hol kezdjem…
Igazából nem szeretnék-nincs időm minden kommentre reagálni, de a vége felé eléggé eltértünk egy másik irányba
Ha tényleg maszturbál, akkor megértem miért nem mondta el, én se mondtam volna el ennyi idősen, hogy anya/apa mentem maszturbálni…
Csak mint említette valaki, hogy biztos másnak mutogatja magát azért viszi be a telefont, nem tudom, nem ilyennek neveltem. Csak mivel beviszi a telefont, bennem van mostmár az a fura érzés, hogy mi van ha.
Barátja még nincsen (elvileg), szóval ez kizárva, barátnőivel szokott mászkálni
Az én hugom is ugy kezdte, "nincs barátom, csak az xy-al plázazok". Anya is abban a hitben élt, hogy nem így nevelte...
Aztán láss csodát
20#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!