Szülők, ha a kamasz gyerekek (14-17) körül akarná magát metéltetni, ti engednetek?
Figyelt kérdés
Itt most nem arra gondolok, hogy ha szűkülete van, hanem ha nincs rá orvosi ok2022. júl. 4. 13:13
11/16 anonim válasza:
USÁ-ban a férfiak 80%-a esztétitkai okból és megelőző jelleggel megcsináltatja. Csak nálunk furcsa ez.
Én adnék neki gondolkodási időt, hogy ne csak hirtelen felindulásból akarja ezt.
12/16 anonim válasza:
Az USA-ban elég sok mindenben más a norma, és a legtöbbet nem tartom követendőnek... Többek között a korulmetelest sem... Aminek vannak egyébként hátrányos hatásai is.
Megelőző jelleg? Talán mosakodni egyszerűbb.
13/16 anonim válasza:
Valószinűleg többször átbeszélném vele, ha szóba kerülne. Amúgy hátrányod nem lenne tőle. Anno nekem is megcsinálták.
14/16 Csupasz makk válasza:
Megbeszélném a fiammal, hogy a körülmetélést nem lehet visszacsinálni, ezért jól gondolja meg. Ha mégis szeretné, akkor engedném, de csak úgy, hogy egy olyan intim sebész metélje körül, aki maximálisan figyelembe veszi a gyerek kívánságát a metélés stílusát illetően és nagy gyakorlata van a metélésben, hogy utána szépen, esztétikusan nézzen ki a szerszáma. Mivel én is metélt vagyok (szűkület miatt) én saját tapasztalatból írom, hogy nagyon jó érzés, hogy a makkom állandóan szabadon van. A körülmetélés nem csonkítás, hanem egy esztétikai műtét, ha nincs orvosi oka és valaki azért szeretné megcsináltatni, mert neki úgy tetszik. Egyébként szerintem sokkal férfiasabb egy jó feszesre metélt szerszám, mint egy érintetlen.
15/16 anonim válasza:
Engedném, támogatnám benne. De semmiképpen sem erőltetném, ez az ő döntése. Ha 14 már elmúlt, szerintem tudatában van hogy miért szeretné.
16/16 anonim válasza:
Ha alaposan átgondolta és erről meggyőz akkor természetesen engedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!