Milyen korban ideális?
hány éves kortól "normális",megengedettek az alábbi dolgok?:(15éves tini lányom van)
1.bulibba menni ide a környékre?
2.strandra menni barátaival szintén a környékre?
3.felengedni pestre barátokkal?(egy óra az ut kb)
4. esti séták bicozások?
3. Mely napszakban?
4. Milyen közbiztonság szempontjából a környék?
1. milyen buli, meddig?
2. simán
3. szó nincs róla...
4. hova, meddig?
Szerintem te vagy a tinilány, felnőtt nő nem ír így, ha csak nem sík hülye :D
15 évesen szerintem már lehet fokozatosan lazítani a gyeplőn. Nyilván nem a Pestre felengedéssel kell rögtön kezdeni, hanem először mondjuk csak strandolással, aztán ha látod, hogy nem történt semmi gáz és megbízhatóak a barátai, akkor lehet emelni a tétet. Először az esti sétákkal/bicózásokkal, majd a környékbeli bulikkal, és ha ezek után sem történik semmi atrocitás, legvégül jöhet a pesti bandázás.
Csak nehogy túlzottan burokban tartsd és túlféltsd őt. Ilyen fiatalon pont ezekre az önállóbb élményekre van szüksége.
Az ilyen kérdésekről mindig eszembe jut, mikor anyám mindig azzal traktárt gyerekként és tinikoromban, hogy ő ennyi idősen már egyedül ment a megyeszékhelyre, én meg a városi bevásárlóközpontban nem merek egyedül vásárolni... Itt meg vannak az ilyen kérdések...
15 évesen már bőven elég idős az összeshez.
1. 16-17
2. 15
3. Csak mennek és aznap jönnek is vissza? 16. Ottalvós, bulizós nap, 17+.
4. 15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!