Hogy mondanátok el az anyukátoknak ha megjött?
Figyelt kérdés
Tudom sok az ilyen kérdés de érdekelne
13/L
2010. szept. 20. 18:41
11/19 anonim válasza:
Nekem pont újévkor jött meg [2010.január 1.] :D
és úgy volt, hogy elmentem wc-re és láttam, hogy piros a bugyim, szóltam anyunak, hogy hozzon már nekem másik bugyit, mert ugye a véres bugyit csak nem veszem magamra, de meztelenül se fogok mászkálni a házban :D
És akkor ugye meglátta mi a helyzet =)
13/L
12/19 anonim válasza:
"Anya menstruálok!" Nem tudom, miért nem lehet egyszerűen megmondani, hogy menstruálsz?
13/19 anonim válasza:
olyan hülyén hangzik hogy menstruál..hogy ezért tök blama..szerintem
14/19 anonim válasza:
Lehet, hogy hülyén hangzik, hogy menstruál, de miért nem lehet nyíltan és őszintén megmondani?
15/19 anonim válasza:
Anya, megjött...
Am az én anyukám azt hiszi, h meg fog jönni mert, ha azt mondom, hogy "anya, nagy baj van! akk azt hiszi, hogy megjött :P Am remélem, hogy még sokáig kislány maradhatok ^^
16/19 anonim válasza:
nekem is ez volt a gondom végül mondtam anyunak hogy akar-e felmentést írni tesiből és így szépen lassan kifejtettem hogy miért is de azért leesett neki .
17/19 anonim válasza:
Már az osztályban mindenkinek mejött csak nekem nem am ez ciki?
18/19 anonim válasza:
Kedves utolsó Válaszoló! Egyáltalán nem ciki, hiszen az, hogy valaki milyen ember nem azon múlik, hogy mikor jön meg a menstruációja! Ha 16-17 éves korodig nem jön meg, akkor viszont érdemes lenne elmenni orvoshoz!
19/19 anonim válasza:
Anyu, képzeld megjött...
Én egy éve pontosan ezt mondtam neki . Kicsit húztam az időt, de aztán megmondtam. De, igen, ciki volt. De lesznek rosszabb helyzetek is az életben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!