Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz lányotokat meddig...

Kamasz lányotokat meddig engeditek ki este a nyári szünetben? Sejtitek hogy merre tekeregnek? Kihívóan öltözködhetnek? A 14-16 évesekre gondolok.

Figyelt kérdés
2022. jún. 21. 16:40
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Oksa.
2022. jún. 22. 18:55
 22/24 anonim ***** válasza:
91%
Engem az anyám 21 óráig enged ki. Mindig tudják, hogy hol vagyok.
2022. jún. 24. 13:11
 23/24 anonim ***** válasza:
85%
Elmondja hogy hova megy, el is engedem szinte mindig mivel megbízható lány. Most hogy nyár van inkább ilyenkor szórakozza ki magát, érjen haza hajnalban, bulizzon és fesztiválozzon mint iskolaidőben. Júliusban úgyis dolgozik 6-2ig úgyhogy akkor úgysem lesz annyi energiája mert fáradt lesz. Természetesen egyedül én sem szívesen engedném el idegen városokba éjszaka de mindig valamelyik baráti társaságával megy és van annyi eszük hogy együtt maradnak, és nem hagynak ott senkit egyedül a semmi közepén. Nem öltözködik kihívóan, sima rövidgatya vagy szoknya és egy crop top ami a mostani melegben szerintem teljesen megfelelő. Sminkelni szokott, szoktak lenni kihívóbb nem mindennapi sminkjei is de nem azért csinálja hogy bárki figyelmét ezzel hívja magára hanem mert szereti csinálni és számára ez is az önkifejezése egyik formája.
2022. jún. 30. 03:22
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Én most egy 14-16 éves szemszögéből válaszolok. Tudják hol, kivel vagyok, és hogy mikorra érek haza. Szerencsére a szüleim megbíznak bennem annyira, hogy így elengednek. Eddig a legkésőbbi idő, amikor hazaértem 10 óra volt, de augusztusban lesz rá alkalom, hogy 6-ra fogok hazaérni.

Szerintem minden csak bizalom kérdése.

2022. júl. 13. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!