Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Suli gond (lent)

Mit tegyek? Suli gond (lent)

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. A közép iskola ahova járok az lakhelyemtöl 50kmre van. Kollégista akartam lenni, de kiderült ,hogy nem bírom a családomtól való távol maradást. Anyu kivett a koleszból. Meg mondták,hogy nem fogom bírni bejárós ként. ( 1,5 óra oda az út, 1,5 vissza)Télleg nem bírom ezta buszozást. Anyukám nem akar átrakni a lakhelyemen lévő iskolába. Azt mondja legyek erős stbb. De én ezt így nem bírom. Itt engem nem szeret senki. A másik suliban vannak barátaim. Átakarok oda menni ( felvennének) Mit csináljak,hogy átvigyen?
2010. szept. 19. 14:40
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Mond neki,hogy nagyon fárasztó és ha a másik suliba járnál olcsóbb lenne.Ettől persze nem biztos,hogy sikerülni is fog, de próba szerencse. És próbálj barátkozni,nem muszály a te osztályodban legyen barátnő.Lehet a másik osztályban is. Vagy keress olyant, aki olyan helyzetben van mint te. Ne Add fel!!!
2010. szept. 19. 14:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Sajon olyan lány nincs. tök egyedül vagyok szünetekben hátam mögött kibeszélnek, mindig szivatnak elegem van elakarok tűzni innen de anyukám ezt nem értimeg , mert hogy neki milyen égő lenne ,meg hogy a tanárok megmondták h nem fogom bírni stbb.
2010. szept. 19. 14:50
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
De próbálj atöbbiekkel barátkozni, ha nem egyből is de akadnak olyanok akik az elejen kicsit furcsának találnak,de majd ha ugy próbálsz viselkedni mint ok, meg fognak szeretni=D
2010. szept. 19. 14:53
 4/10 A kérdező kommentje:
klikkes az egész suli, vannak a menők, vannak a barátnők, vannak a fiúk, vannak a bénák, vannak a padon ücsörgők(ezekhez tartozom én is )
2010. szept. 19. 14:56
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

Ha szép szóval nem tudod meggyőzni anyukádat akkor fenyegsd meg! Nem tudom hogy milyen viszonyban vagytok, de ahogy sejtem nem túl jóban... Szóval mondd azt neki: Anyu figyelj, tényleg nem bírom ezt a buszozást, Napi 3 órám veszik el csak ezzel. Azt anniy minden másra is tudnám fordítani ezt az időt, tanulhatnék, vagy segítenék itthon. Ha nem érted meg hogy ez így nekem nem jó, és nem segítesz rajtam, akkor segítek magamon. Nem fogok bejárni suliba, minden délelött lógni fogok, aztán majd egyszer küldik a papírt hogy megvonták a családi pótlékot. Úgy jobb lesz?

Ha nem olyan vagy akiről a szülei el tudják képzelni hogy lógjon akor ez nem jó terv.:S de nekem beválna:)

2010. szept. 19. 15:21
 6/10 A kérdező kommentje:
nagyon jó kapcsolatban vagyok anyukámmal igaz barátnői anya lánya kapcsolat de ezt nem érti meg !!! hogy eznekem rossz. bemegyek a suliba , ármjön a sírhatnék, begörcsölök, rosszull eszek és hányok, ezmiat már párszor haza küldtek anyu rámszól h haggyam abba meg minden de nem bírom, stresszelem a suliban magam és anyum azt mondja, hogy direkt tettetek pedig nem. és annyira utálok ottleni. mindent utálok ott .
2010. szept. 19. 15:36
 7/10 A kérdező kommentje:
5 (reggel) kor kelek 4-5(du)ra érek haza.
2010. szept. 19. 15:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is így voltam mint te a szakközépiskola 4 éve alatt. Nekem anno azt mondták a szüleim, ha elintézem magamnak, akkor átmehetek. Kérdezz rá.
2010. szept. 20. 12:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja és a "padon ülők" között nem találnál mégis barátot?
2010. szept. 20. 12:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha olyan jó a kapcsolatod az anyuáddal akkor meg kell értenie hogy ez neked így nem jó...probálj meg vele megint beszélgetni erről
2010. szept. 21. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!