Szerintetek nem kérek sokat?
Figyelt kérdés
A suliban havonta 10.000 Ft-ot kell fizetni(ebben benne van a kaja oszt.pénz fénymásolási díj meg ilyenek)
És ugye én meg szeretnék ruhákat kapni kb. 2000-3000 Ft-ért havonta, kéthavonta.
és még pluszban járok lovagolni havi 4-5 alkalommal 1200 Ft fél óra (de ezt üdülési csekkből fizetjük tehát nem olyan nagy kiadás).
Szüleim elváltak anyuval élek apám meg nem fizeti a gyerektartást (20.000 havonta)
És lehet, hogy anyut ki fogják rúgni a munkahelyéről.
A kérdésem az lenne, hogy sokat kérek?
a ruhák meg a lovaglás?
Köszi a válaszokat.
13/L
2010. szept. 19. 14:13
11/12 anonim válasza:
Ruhákat csak annyit kérj amire TÉNYLEG szükség van rá pl amikor kinövöd vagy ha kiszakad. A lovaglás meg már bocs de luxus. Inkább gyűjtsétek a ü.csekkeket a nyaralásra.
12/12 A kérdező kommentje:
utolsó azért neked is köszi a választ:)
De már döntöttünk lovaglás marad ruha megy :)
ma is voltam lovagolni:)
(nem nagyképűségből, meg dicsekvésből írtam)
2010. szept. 22. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!