Mit szólnál hozzá, ha a 19 éves lányod meg akarná műttetni a melleit?
Semmit.
Anyukám munkatársának lánya 18. szülinapjára ezt kapta ajándékba a szüleitől.
Támogatnám, és el is kísérném a vizsgálatokra.
Ő spórolta rá a saját pénzét éveken keresztül, biztos vagyok benne hogy ennyi idő alatt bőven elhatározta magát, utánnanézett mindennek ami ehhez kapcsolódik (teendők, szövődmények, stb), sőt lehet hogy többet is tud erről mint én.
Nekem a családom támogatott és segített a szervezésben, sőt a felét meg is előlegezték, amit később visszaadtam.
Csúnya csőmellem volt, az is felemás és kicsi, úgy hogy teltebb forma is voltam pedig. Durván komplexusaim voltak, utáltam magam.
Műtét után kinyílt a világ, több lett az önbizalmam, kicsit csinosabb lettem, hozzáfogytam (az egyáltalán nem gigamega lufi, hanem természetes, anatómiai formájú) mellméretemhez.
Nem tennék másképp most sem (ennek már 10 éve), ha az én lányom lesz ilyen cipőben, támogatni fogom.
De még egyszer, nekem durván csúnya volt a mellkasom, ezért még egy kis TB támogatást is kaptam rá.
Beszéljétek át miért szeretné. Mivel nagykorú, ha nagyon akarja, úgysem tudsz mást tenni, támogatnod kell.
Felőlem... Szerintem hülyeség, én pl 19 évesen kezdtem el fogamzásgátlót szedni, akkor nőtt, aztán hat évvel később terhesség miatt megint nőtt. Persze ha utálja, akkor megértem, hogy nem akar éveket várni még, csak a női mell pont egy olyan dolog, amit hiába csináltat meg, lehet később teljesen máshogy fog kinézni.
De amúgy az ő dolga.
Annyit mondanék neki, hogy nem örülök neki, hogy nem tudja elfogadni saját magát, és kozmetikai beavatkozást csináltat magán. Ez arra utal, hogy nem teljesen ép pszichésen.
Ugyanakkor azt is megmondanám neki, hogy nagykorú, az ő pénze, az ő döntése, ha akarja ezt a műtétet.
Megismerkedhetne velem, a kis mell az ideálom, ha külsőségekben gondolkodunk! :D A műtétre félretett pénzből meg hasznosabb dolgokat lehetne venni. ;)
Viccet félretéve, igen, felnőtt már, ha erre van igénye, meg fogja csináltatni, ha tiltod neki, akkor meg még harag is lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!