Felnőtt nőként alap, hogy önállóan dönt ilyenről. Meghallgatnám, elkísérném vizsgálatra ha kéri, megkérdezném tudja-e mivel jár a gyógyulás és hogy cserélni kell időnként.
2022. máj. 26. 15:05
2/20 anonim válasza:
19 éves korára hogy tudott összespórolni?
2022. máj. 26. 15:07
3/20 anonim válasza:
Megkérdezném valóban erre kell e leginkább a pénz a felnőtt élet kapujában? Nem lenne-e jobb albérletre, autóra, bringára, egyetemhez cuccokra gyűjteni..stb.. Ha ígyis ragaszkodik hozzá legyen.
(Magam picit rosszul érezném, hogy nem sikerült átadnunk azokat a gondolatokat, amiket mi fontosnak tartunk önszeretetről, elfogadásról..stb, de ez már a saját személyiségünkből fakad, nem vagyunk egyformák, tudom, hogy ez sok más szülő szemében nem feltétlenül fontos.)
2022. máj. 26. 15:10
4/20 anonim válasza:
19 évesen már elég nagy, hogy eltudja dönteni mit szeretne, ha nem engeded, akkoris megfogja csináni, szóval támogatsd.
2022. máj. 26. 15:11
5/20 anonim válasza:
+1 a 4-esnek.
2022. máj. 26. 15:37
6/20 anonim válasza:
Nem örülnék, mert elég nagy műtét, de megérteném. Biztosan kisebbségi érzése van a kis melle miatt, az ő korában nekem is az volt. Elég sokat piszkáltak miatta a többi lányok, a fiúknak is inkább a "bögyös galambok" tetszettek. Támogasd, kísérd el az orvoshoz, ha szeretné. Kívánom, hogy jól sikerüljön.
2022. máj. 26. 15:37
7/20 anonim válasza:
19 évesen én is megakartam, 31 évesen elfogadtam és már nem érdekel. Ezt elmondanám neki, de nem szólnék bele hiszen felnőtt ember. A műtét után pedig ápolnám. Nem az én testem, nem az én döntésem.
2022. máj. 26. 15:48
8/20 anonim válasza:
Irigykednék
2022. máj. 26. 15:54
9/20 A kérdező kommentje:
8 Mire?
2022. máj. 26. 15:55
10/20 anonim válasza:
Mivel én is megcsináltattam, így teljesen megérteném. Felkészíteném, hogy milyen lesz a felépülés, támogatnám, segítenék neki a műtét után is.
Lebeszélni nem akarnám, de elmondanám neki, hogy én mennyire szenvedtem műtét után és hogy csak akkor csináltassa meg, ha teljesen biztos benne, hogy akarja!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!