Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek ha kiderülne,...

Mit tennétek ha kiderülne, hogy a 14 éves lányotok egy 27 éves férfival van együtt? Elmondása szerint szerelmes belé, és a férfi is azt mondja neki, hogy szereti?

Figyelt kérdés

2022. máj. 22. 06:56
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
29%

17!

Az én gyerekemnek pl nagy baráti tarsasaga van. Sokaknak van idősebb testvére is. Emellett járnak a gyerekek pl könyvtárba, vasarolni, gyorséttermbe, stb. Bárhol lehet ismerkedni.

2022. máj. 22. 12:37
 22/34 anonim ***** válasza:
67%

Visszataszító! Az első dolgom lenne kiírni a facebookra, instára "név nélkül;)", hogy XY(kép) 27 éves és ezzel a 14 éves lánnyal jár.

Így megszűnne a probléma, random emberek összevernék, kirúgnák az állásából a férfit és elfordulna tőle a családja is. Tudja csak meg mindenki;)

Semmi csúnyát nem írnék, nyilvános képet használnék, soha senki nem jönne rá, hogy én voltam. Csak okosan kell csinálni:)

A gyereket majd kikezeli a pszichológus, de biztosan nem hagynám annyiban.

Mit tud kezdeni a rendőrség? Viccelsz? Gondolod akkor kezdte fűzni, mikor betöltötte a 14. varázslatos estét, és már dughatóvá vált? Az ilyenek "kerítenek", puhítják a fiatalokat, x éve, hónapja haverkodnak, aztán lépnek át "szerelembe". És hiába töltötte a csajszi a 14et, az előtte lévő kapcsolatuk ugyanolyan bűn, akkor is, ha nem dugtak, romantikus, érzelmi viszonyt ápoltak. Persze lehet, hogy nem tudják büntetni, de a meghurcolás már eleve az:)

A többit meg elvégzi a nyilvánosság, ha kitudódik, húzhatja le magát egy életre(tök jogosan). Az általánosiskolások/középsulisok szülei majd szétkapják, terjed a szülőcsoportokban a képe, hogy óvjuk tőle a gyerekeinket, meg ilyesmi..:) Persze semmi rágalmazás, csúnyabeszéd, hogy támadhatóak legyünk, csak a szégyenítés.

A gyereket elzárnám, kivenném a baráti társaságából, minden filmet megnézetnék vele a témában, egy szabad perce nem lenne, és természetesen letiltanám a wifiről, az is csak felügyelettel. Pszichológus mindenképp mellé.

De mivel abban a szellemben nevelem, hogy aki idősebb nála és barátkozni akar vele, pláne ha ellenkező nemű, az beteg, és tartson nagyobb távolságot tőle, így ilyen nem fordulhat elő. Nem tudom minek szüntették meg a "nénizést-bácsizást", erősítette a korosztályok közti különbséget, szakadékot! Ez a hülye tegezés..

Amúgy szerintem edző lehet, rokon vagy ismerős rokona/barátja, vagy egyszerűen leszólította utcán/tömegközlekedésen. Megszámolni nem tudom, hányszor fordult elő velem 12 éves korom óta, hogy random ismeretlen férfiak megszólítottak ismerkedési, szexuális szándékkal, de 100 felett a szám.

2022. máj. 22. 14:58
 23/34 anonim ***** válasza:
7%

"Így megszűnne a probléma, random emberek összevernék, kirúgnák az állásából a férfit és elfordulna tőle a családja is. Tudja csak meg mindenki;)"

Ugyanmar. Kit érdekel, hogy egy 14 éves egy 27 evessel jar? Max a 14 éves szüleit. Semmi büntetendő nincs benne. Megcsak helytelennek se lehet mondani. A szerelem nem ismer határokat, nincs olyan, hogy nem illenek össze, ez az emberek véleménye csupán. Nyilván nem lesz egy hosszú életű kapcsolat, hiszen nem valószínű, hogy sok közös témájú lenne, de mi baj érhető q lanyt? Persze, nyilván dgni akar q huszonéves. Mert a 14-16 éves fiú nem akar? Dehogynem. Azzal se fog agy valoszinuseggel együtt megoregedni. Esélyes, hogy a 27 éves odafigyel a vedekezesre is, míg a kis tanítok ez nem igazán várható el.

Miert verné meg barki? Miért rúgnák ki? Akkora munkaugyi pert lehetne ezért bárki nyakába akasztani, hogy az életben ki nem másznak belőle.

2022. máj. 22. 15:15
 24/34 anonim ***** válasza:
78%

23, hidd csak el nyugodtan, az összes gyerek szüleit érdekli! 30 felett szinte mindenkinek van gyereke, esélyes, hogy a férfi főnökéhez, kollégáihoz is eljut a poszt:) Én már több ilyennel futottam össze(anyukás csoportban), ott nem is csinált semmit a férfi, csak ráírt kislányokra facebookon "barátkozásból" a 25 éves férfi. A gyerekek korát nem tudhatta, csak ránézésre tippelte be a fiatalokat, így sikerült 12 évest és 15 évest is kifognia.. Minden tele a képeivel, tiltogatják le a facen és zaklatják a szülők.. sajnos nem segít, évente párszor újra kirakja valaki, volt egyszer, aki meg is védte, hogy ismeri személyesen és enyhe értelmi sérült, de leszrom, hogy mibaja.. legyen valaki, aki felügyel rá, hogy ne kerülhessen kisgyerekek közelébe.

Elég nagy az összefogás az emberek közt onnantól, hogy gyerekük lesz! 30 felett meg tényleg mindenki vagy szül, vagy házasodik és hamarosan szül, átérzik a dolog súlyát. Én is, pedig a gyerekem még 10 sincs, de tudom, hogy mennyire undorító a férfiak egy része, egyrészt mert én is neten nőttem fel(30 vagyok), másrészt mert nyitva van a szemem a városban nappal, és a net.. hát az nem változott.

Találnak rá okot a szülők, hogy az ilyeneknek minél szrabb legyen az életük:) Vannak "jófej" csoportok is, akik direkt ilyennel foglalkoznak, hogy pocsékul érezze magát, aki tinilányokra megy rá.

Egyébként szerintem nem az a legrosszabb, hogy megdugják, és dobják. Az a legrosszabb, hogy összebarátkozik vele 12 évesen, a gyerek legfőbb bizalmasa lesz, majd dughatóságtól már szerelme, majd "magához neveli fel", összeházasodnak, gyerekeik lesznek, miközben a pasi ugyanezt csinálja a többi fiatal lánnyal ugyanúgy titokban, mint eddig. Így ellopja az életét, a személyiségfejlődésére meg mindenre hatással van! Ehhez képest a "kihasználás" kismiska, könnyebb rajta túllépni, de az is főbenjáró bűn, csak ez a házassági kimenetellel rosszabb.

Képzeld el, hogy sportolsz. A 14 éves még kezdő, te már félprofi vagy" meglett 30 éves férfi. Te sem raknád egybe őket, ugye? Nem ugyanolyan a tudásuk, nem volt ugyanannyi idejük felkészülni, egész egyszerűen nem fair. Nyilván mindenki versenyezni akar, de NEM VAGYTOK EGY SÚLYCSOPORT. A tizenéves szerelme és a 30éves szerelme nem említhető egy lapon. Normális ember tudja, hogy 10 év személyiségfejlődés, az 10 év, egy hatalmas bazi nagy szakadék.

Az élet egy érési folyamat, sosem lesz vége, folyamatosan fejlődsz, változol. 10 év mérhetetlenül sok, pontosan 10 évnyi többlet.

Aki képes beleszeretni egy sokkal idősebb/fiatalabb félbe, annak valamilyen komoly problémája van, és ettől romlott az egész dolog. Hogy a sérült ember(ha a másik is szerelmes neki is baja van) szerelme nem valódi, ő a saját hiányosságait pótolná a másikkal.

A fizikai vágy még úgy ahogy oké, kérlek, dugjon mindenki azzal akivel szeretne felnőttként, de gyerekként!? Nagyon elcseszték ezt az egészet, csak azért van ilyen alacsonyan ez a korhatár, mert egy elmaradott ország vagyunk, szükség van arra, hogy úgy érezzük a 14 évesek "szinte felnőttek".. holott a tanulási folyamatunk 21-23 éves korig tart(hatna), ha jobb rétegből kerül ki valaki.

Nincs is kedvem ezzel foglalkozni, annyira mélységesen felháborít az egész.

Szóval összegezve: Meg lehet oldani, kiragasztani a munkahelye környékén az utcára, elküldeni facen az ismerőseinek, megkesíretni a felnőtt férfi életét, aki kikezdett egy 14 évessel, és ne legyen kétsége senkinek afelől, hogy a szülők összetartanak a gyerekeikért:)

2022. máj. 22. 15:35
 25/34 anonim ***** válasza:
82%
Pont ez a szégyen, hogy törvény szerint tök rendben van, hogy ilyen degeneráltak serdülő lányok körül sündörögnek, mert a saját korosztályukban senkinek sem kellenek. Azt meg be ne mesélje már, hogy közös érdeklődési körük van, meg hasonlít a világ szemléletük, meg sok bennük a közös, és azért kell neki egy 14 éves gyerek 🤣
2022. máj. 22. 15:59
 26/34 anonim ***** válasza:
18%

25!

Mert abban egészen biztos vagy, hogy a férfi nyomul a kislányra és nem forditva? Van buszsofor ismerősöm. Hát ne tudd meg, miket mesél a hasonló korosztalyrol....

2022. máj. 22. 16:17
 27/34 anonim ***** válasza:
84%

26, nálunk is van egy helyes buszsofőr, szőke, vékonyabb, huszonéves, de a múltkor úgy megszégyenített egy szegényebb férfit, hogy egyből átment helyesből takonnyá, azon gondolkoztam, jelentsem e..

A tiniknek nem olyanok a szándékaik, mint a felnőttekké. Szórakoznak nevetgélnek, már a 10 évesek is lesik a férfiakat, pont ahogy fordítva, ez a serdülés! A sok önbizalomhiányos(vagy ragadozó) meg azt hiszi, ez ugyanaz, mint mikor flörtöl velük egy felnőtt nő. Nem az. Játsszák az eszüket vagy naivak és eltalálta őket a plátói szerelm(hormonbomba)ez is egy tanulási folyamat, és akkor olyan választ kell(ene) kapniuk, hogy annál a korosztálynál nincs esélyük.

Illetve mivel még kicsik, kort sem tudnak belőni rendesen..

A tinik( akár fiú, akár lány) szárnypróbálgatásai tök természetes, ki közönségesebb, ki visszafogottabb, ez neveltetés kérdése, kb olyan, mint mikor az anyukák/apukák cipőébe lépnek a gyerekek és "elmennek dolgozni" meg házasodnak.. próbálgatják a felnőtt viselkedést, nyakonöntve egy hatalmas adag hormonnal. Ennek nem szabad teret engedni, egészséges felnőtt nem is partner ilyenben.

2022. máj. 22. 16:24
 28/34 anonim ***** válasza:
92%

26-os, te most egy teljesen más szituációról beszélsz.

A kérdés így hangzott:

Mit tennétek ha kiderülne, hogy a 14 éves lányotok egy 27 éves férfival van együtt? Elmondása szerint szerelmes belé, és a férfi is azt mondja neki, hogy szereti?

Afelől meg ne legyen kétség, hogy sajnos sok ilyen degenerált van.

2022. máj. 22. 18:23
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egyetlen kategória, ahol a többség nem helyesli az ilyet, respect nektek emberek.
2022. máj. 25. 17:20
 30/34 anonim ***** válasza:
91%

Hát, csak látod, hogy még ebben a kategóriában is vannak akik szerint úgysem tudsz ellene tenni, meg szerelem meg ilyen baromságok.

De azért megnézném anyuka meg apuka fejét mikor a vasárnapi ebédkor egy közel 30 éves férfi simogatja a 14 éves kislányukat.

2022. máj. 26. 07:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!