Mit tennétek ha kiderülne, hogy a 14 éves lányotok egy 27 éves férfival van együtt? Elmondása szerint szerelmes belé, és a férfi is azt mondja neki, hogy szereti?
Hát engem igaz 16 évesen, de így vezettek be ebbe a "felnőtt" világba. Nem bánom, ami történt, mert legalább alapjáraton normális a csávó, de, hogy őszinte legyek, nem hiszem, hogy ebben a korban ez a korkülönbség reális.
Ha magamból indulok ki, akkor ha anyám tiltott volna tőle, még azért is megyek.
Figyelmeztettem volna magam a helyébe, hogy miért félek és figyeljek a jelekre, aztán mit tudtam volna mást tenni a helyébe? Egy 14 évest mégsem zárhatok be a házba. Teljesen életszerűtlen
Feljelenteném a fickót. Ez az első.
Aztán a megismerkedés körülményeivel foglalkoznék, hogy tudtak összejönni?
Ez elég nagy korkülönbség, de főleg az érettség nagyon eltérő. Én erősen gyanakodnék, hogy a hapsi kihasználja a kislányt.
Törvényileg is elég szürke zóna. Ha még nem töltötte be a 14-et a lány, akkor eleve bűncselekmény a szex, de ha betöltötte, akkor is van pár problémás típusú viszony. Bővebben itt: [link]
Nagyon nehéz ezt kívülállóként megítélni, mert ennyi info alapján bármi lehet, de nem tűnik egészségesnek a dolog. Aztán persze ki tudja...
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Szerintem ez a kérdés is az övé, valaki ezzel szórakozik. vagy teljesen véletlen hogy 2 ilyen kérdés született rövid időn belül?
3!
Na és milyen alapon jelentened fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!