Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ki mihez kezdene ha ez kiderülne arról a fiúról akibe szerelmesek vagytok?
Tegyük fel van valaki aki tökéletesen ideális számotokra és úgy érzitek egész életetekben rá vágytatok. Külsőleg is belsőleg is tökéletes és különleges számotokra, tehát beleszerettetek. Tegyük fel vele minden tökéletes, nem olyan mint a többiek Ő nagyon más, állandóan vele akartok lenni.
De mikor már együtt vagytok és úgy érzitek igazán boldogok vagytok a fiú azt mondaná, hogy van valami amit el kell mondania. Majd kibökné, hogy nem szeretne veletek tovább együtt maradni bár nagyon szeret titeket de szakít. Aztán addig folyna a beszélgetés míg elmondaná, hogy veleszületett szívbetegsége van és valószínűleg nem fog 20-25 éves koránál tovább élni úgyhogy keressetek mást, olyat akivel lehet normálisan hosszútávra tervezni. Sajnálja, hogy eddig átvert és önző volt de annyira szeret titeket, hogy nem bírta eddig elmondani nektek.
Megmondanám neki hogy szeretem. És nem akarom elhagyni, nem is fogom elhagyni mert szeretem. Nagyon..mindegy hogy milyen betegsége van mert nekem ő tökéletes ugy ahogy van...
Kb ezt. Persze tudom hogy ez nem lehet könyű de nem is kell túlbonyolítani.
Depresszió. De egy átlagos szerelem csak 3 évig tart, szóval....
Egyébként nem áll szándékomban megbántani senkit, de a szerelmi hormonok csak eddig müködnek. Én is vele lennék amíg lehet, de azzal a tudattal, hogy tovább fogok lépni!
Mivel egyszer már átéltem ilyet... Újra nem akarnék hibázni.
Vele is ottmatadnék és minden percét igyekeznék boldoggá tenni.
Ez mindkét fél számára könnyebb hogy úgy mondjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!