Holnap megint ilyen gyönyörű időnk lesz. Mit fogtok csinálni?
Bocsánat, nem tudtam befejezni!
Fel szoktam söpörni, segíteni a Nagymamámnak, TV-zni, stb., de 2-3 óra alatt megunok mindent. Mit tanácsoltok?
Szerinte ugyanazt, mint szoktam amúgy: semmit :S
17/F
Huh, hát holnap szép napom lesz ^^
Reggel 6kor felkelek [vagyis kelünk], hogy elmenjünk a normális autónkért xD, aztán húzunk onnan a szerb-magyar határra, átkelünk, megyünk 10re a szegedi moziba, aztán megyünk venni nekem új telót ^^, aztán 4re megyünk a szegedi aquapolisba, aztán eszünk valami kaját, utána meg húzunk vissza a magyar-szerb határra, és go haza =)
13/L
5 körül kelünk, reggeli, játék kb 7-fél 8ig, akkor a kétéves nagyobb kicsit nézi a matinét a tv-ben, a 7 hós kicsi alszik egy sort.
9 körül tízórai, utána séta apjukkal, én közben takarítok és megcsinálom a kaját.
Délben ebéd, utána alszanak, mi meg szusszanunk kicsit.
15 óra körül jönnek apukámék a nagyobbat felköszönteni szülinapja alkalmából, játék stb, közben uzsonna meg a kicsinek alvás.
19 óra körül kezdődik a fürösztés, de én kivételesen lelépek, mert előadásunk lesz és 20.00-ra oda kell érnem. Egyébként együtt szoktuk fürdetni és altatni őket.
kb éjfél körül érek haza, fürdés, pakolászás a lakásban az asti csata utáni tájkép végett, elmosogatok stb... és hajnal 5 körül kelünk...
:)
Köszi a válaszokat!
Kedves Utolsó! Boldog szülinapot a kisgyerekednek!Isten éltesse sokáig!
Holnap pocsék napom lessz...
Megyek az anyukám uncsi tesójához szülinapozni...
Aztán az anyukám barátnőjéhez szintén szülinapozni, közben zenehallgatás, hazaérés, gépezés, másnap haverokkal lenni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!