Hány évesek a szüleitek, és hány évesek vagytok ti, illetve a testvéreitek?
Felháborítónak tartom, hogy le van szólva az aki később született mint az átlag.
Amikor én megszülettem, anya 36 volt apa pedig 41.
Amikor a nővérem, anya 24, apa pedig 29.
12 év van közöttünk, anyáék 11 éven keresztül próbálkoztak kitartóan, mert szerettek volna egy 2 gyereket, már feladták volna, de akkor jöttem én, én mindketten nagyon boldogok voltak. Ha feladják a dolgot, lehet én most nem írnék ide és nem élnék. Belegondolnom is rossz.
Anya most 50 éves, apa pedig 55, de anyukámnak a fizikai állapota olyan mint egy 35 évesé, fut, pakol, dolgozik, sosem ül le azért mert neki fáj valamije, nagyon fitt. Apukám pedig nem úgy viselkedik, mint egy 55 éves ember, sokkal fiatalosabb a felfogása, ő is amikor tud kimegy sétálni a szabadba, biciklizik, és mindig csinál valamit. Figyelnek az egészségükre.
És ez tévhit, hogy egy 50-60 éves tovább él mint egy 30-40 éves. Nem feltétlenül.
Egy 30-40 éves ember is szenvedhet balesetet, lehet valami súlyosabb betegsége.
Lehet hogy az 50 éves ember él még 45 évet, de a 40 éves lehet hogy már csak 20-at.
Nem mindenki 60 évesen hal meg, és nem is mindenki 90 évesen. Változó.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!