Hány évesek a szüleitek, és hány évesek vagytok ti, illetve a testvéreitek?
Csak gondolj bele a biológia szempontjából.
Egy 50-60 éves fog többet élni - csak természetes halálról beszéljünk - vagy pedig egy 30-40 éves?
Nem akarok megsérteni semmit, fogjátok már fel! Csak elmondom a véleményemet, ha már más nem meri. Az meg tökre nem érdekel, hogy leszavaznak, és azt sem hiszem el, hogy mindenki.
És fel lehet húzni az orrotokat, de vannak még velem hasonló emberek, akik más szemszögből mernek megközelíteni dolgokat... és belegondolnak a hátulütőjébe.
Részemről ennyi, felőlem le lehet szavazni - akkor is meggondolatlanságnak tartom, hogy valaki idő után vállaljon gyereket, ezzel kitéve őt plusz veszélynek.
Nagyon is szégyenlheted magad!
Milyen dolog felelőtlennek nevezni egy nőt, aki idősebb korában szül? Igen, Anyukám 42 éves volt, amikor születtem. Fél évet feküdt a kórházban, csak azért, hogy megszülethessek!
És egy csomó embert ismerek, akinek 40 év felett szült az édesanyja!
Tényleg nem kell lehurrogni senkit, csak elmondta a véleményét.
Nálunk: anya 42, apa 47, én 22, hugom 19
19:56 akkor menj vissza kérlek a régebbi ilyen kérdéshez, és nézd meg hány %-ban ítélték hasznosnak a válaszod. Meg most a 2. oldalon lévőt! Na vajon?
Amúgy meg mondom, hogy lehet, hogy nem volt megfelelő az anyagi háttér előbb, vagy nem jött össze a baba, csak az anyuka 40 éves kora körül! Akkor? Felelőtlen az a nő, akinek csak 40 éves kora körül adathatott meg gyereket szülni? Nem hiszem!!
Engem anyukám 36 évesen szült, apum 38 volt akkor, de imádom őket, nem kéne helyettük 1 fiatalabb szülő sem!! Ők tökéletesek :)
13/L
anyu: 36
apu:38
húgim..2 éves
én pedig 15 leszek nemsokára(:
Apa 53 lesz
Anya 49
Én 17
Féltesóm 23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!