Szerintetek ha egy kamasz (14-16 éves) füves képeket “lájkol” közösségi média felületeken, az azt jelenti hogy csinálja, csinálni fogja?
Nem.
Nekem kannabiszos egérpadom volt, mégse drogozok, pedig lenne rá lehetőségem.
Nem.
Szerintem pl maga a növény szép, vizuálisan nagyon esztétikus dolgokat kihozni belőle rajzzal, vagy photoshoppal. Én speciel azért lájkolok ilyeneket, hogy könnyen keressem vissza, plusz akkor az algoritmus is többször bedobja nekem.
Snoop Dogg-tól a Smoke weed every day még csengőhangom is volt. :D
Az egyik szaktársam, aki amúgy még pont a szembe szobában is lakik a koliban meg rendszeresen füvezik. Mégse kértem még tőle...
De azért vigyázz, aki akciófilmet néz, az is mindig bérgyilkos lesz!
8- igen, mondjuk én a legalizációt nem látom túl jó trendnek. Azért is aggaszt a dolog, mert én marihuánafüggő voltam fiatalkoromban, és mentális gondokat hozott elő belőlem. Pszichózis, hallucinációk, pánikrohamok… a mai napig antidepresszánsokkal kezelnek. Oké, valakinek nem káros, fogtam, meg az alkohol is veszélyes, mégis legális; ennek ellenére a fű nem az az ártalmatlan könnyed gyógynövény, aminek próbálják beállítani (a THC-dús rekreációs marihuánáról beszélek, nem az orvosi fűről). A legalizációnak pedig van egy olyan társadalmi üzenete, hogy a fű nem veszélyes, ez pedig nem igaz.
Természetesen nagyon gáz, higy a fogyasztás bűncselekménynek számít, én dekriminalizálnám, de a legalizáció nem jó ötlet szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!