Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Érdemes a hatóságo...

Mit tegyek? Érdemes a hatóságokhoz fordulni?

Figyelt kérdés
A 12 éves lányunk most kapott okostelefont a születésnapjára. Letöltötte a snapchat nevű applikációt, mert osztálytársak azt használják, viszont most elmondta, hogy törölte, mert elkezdték idegenek bejelölni. Először egyet elfogadott, és olyan képeket kapott tőle, amik nem egy 12 évesnek valóak. Nagyon felidegesített. Remegő kézzel írom ezt. Próbáltam nem eldurrani a lányunk előtt, mert nagyon jó, hogy szólt, és nem akarom, hogy azt érezze rosszat csinált, de felháborít, és magamra is dühös vagyok. Korai volt ilyen eszközt venni neki. Megvan a beszélgetés, a fickó neve és a képek. Lenne jogi következmény, vagy kiröhögnének a rendőrségen?
2022. máj. 3. 11:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nos, nálunk mondjuk az volt az alap anno, hogy elmondtam a gyereknek, csak olyat jelöltet vissza, akit valóban ismer
2022. máj. 3. 15:17
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
Persze, sajnos megvan az esély arra, hogy nem fognak foglalkozni az üggyel, de még mindig az a tisztességes, hogy ha jelented. Most képzeld el vajon hány a lányoddal egykorú vagy akár fiatalabb lányra írhatott rá eddig? Az meg, hogy álnevet használt-e vagy sem az égvilágon semmit nem jelent.
2022. máj. 3. 16:04
 13/16 anonim ***** válasza:
46%
Mi a fickó neve Snapchat-en? Halál komolyan kérdezem.
2022. máj. 3. 16:12
 14/16 A kérdező kommentje:

Utolsó, a gyk userneved kezdőbetűi C és G

Ez csak 13nak szólt, többiek ignorálják ezt pls

2022. máj. 3. 20:55
 15/16 anonim ***** válasza:
76%
nem tudom milyen álomvilágban él az, aki szerint a rendőrség bármit kezd egy iylen sztorival... gyereket dicsérd meg, hogy ügyes volt, mert szólt, és szidd le, mert volt olyan hülye, hogy visszajelölt egy ismeretlent. de nem baj, tanulópénznek jó volt az eset, legközelebb jobban figyel rá hogy mit csinál az interneten.
2022. máj. 4. 15:24
 16/16 anonim ***** válasza:
73%
Ez természetes. nekem is 5.ben volt az első telefonom, voltak hasonló esetek. Ha nem jelöl vissza idegent, illetve nem nézi meg instán idegenek üzeneteit, biztonságos. El kell neki magyarázni mit hogy kell, csak sajnos a szülők nem ismerik ezeket. Ha van a családban 15-7 éves gyermek, kérjék meg hogy világosítsa fel a platformok biztonságos használatáról (+1 ha engedik neki a tiktokot, rakjanak rá időzárat, mert függőséget okoz. régen napi 14 órát tiktokoztam...)
2022. máj. 8. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!