Elengedhetem a 15 éves lányom?
Sziasztok! Kamasz lányom (15 éves) a nyáron el szeretne menni a Campus fesztiválra, Debrecenbe. Nem ott élünk de kis kora óta ismeri a várost. A barátaival vagy rokonainkkal menne. Jól tanuló 4,75 átlaggal. Megbízható lány, de azért féltem őt.
45/N
Minek vállatál gyereket ha ilyen kérdésekben idegenek tanácsát kéred? Nem tudtad hogy majd ilyen elengedős kérdésekben is döntened kellesz?
Amúgy a rideg valóság; a következetlen, önálló nevelési módszerekkel nem rendelkezö, döntésképtelen szülők a drogosok,ribik,semmirekellők melegágyai.
Én is voltam 15 évesen fesztiválon, bátyámmal meg a haverjaival akikkel jóba voltam (ők már huszonévesek voltak, szóval velük elengedtek). Semmi bajom nem lett, senki se "kettyintett meg", nem voltam úgy berúgva, hogy ne tudjam merre van előre stb. Szóval a lányod (és a többiek) felelősségén múlik az, hogy mennyire kell félteni.
19/L
Én nem engedném el. Voltam már egy jónéhányszor, óriási tömeg, rengeteg drogos és piás ember. Szerintem ehhez még fiatal, hogy baráti társasággal elengedd egy ekkora fesztiválra.
Ha felelősségteljes felnőttekkel megy, akkor esetleg.
15 éves gyereket? Gratulálok
Ilyen világba nagyon bátor döntés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!