Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy kell jól, helyén kezelni...

Hogy kell jól, helyén kezelni azt, hogy a tini (15 éves) lányod egy 24 éves pasival van ?

Figyelt kérdés
Engednétek ezt így?

2022. ápr. 12. 21:44
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
92%

Az a baj hogy ebben a korban ez óriási különbség,szerintem.

Még azt sem tudja mit szeretne igazán.

Viszont..ha tiltva van,annál jobban belemegy.Konkrétan nem tudsz mit tenni,megkell próbálni leülni vele beszélni erről,hogy mit vár ettől a kapcsolattól és mihez szeretne kezdeni.

2022. ápr. 13. 14:18
 32/52 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk úgy működött, hogy azzal jártam, akivel akartam. Viszont voltak otthon bizonyos szabàlyok. Pl.mindig megbeszéltük, hogy mikorra érjek haza. Ha esetleg késtem, akkor telefonálnom kellett. A tanulást nem hanyagolhattam el egyetlen fiú kedvéért sem. Családi ünnepket sem lehetett kihagyni egyetlen fiú miatt sem. Azok a fiúk, akik csak ki akartak használni, nagyon hamar lekoccoltak, mert nem volt kedvük olyan lánnyal bajlódni, akinek este 8ra otthon kell lenni meg ötös témazárókat kell megcéloznia. Meg egyáltalán, nem tetszett nekik, hogy figyelnek rám a szüleim. Az a fiú, aki tényleg komolyan gondolta velem, nem problémázott a szülői kontrollon, hanem kivárta, amíg lazul a szigor.
2022. ápr. 13. 17:56
 33/52 anonim ***** válasza:
75%

Üdvözöljük a napi hülyénket a #15-ös és #18-as személyében!

De tényleg... minden hasonló kérdéshez odatalál egy nyomorék, aki az általa használt szavak jelentését se tudja.

De hogy a kérdésre is válaszoljak:

Pont úgy, mintha egy korabelivel járna.

Mert egy másik tini talán nem tudná kihasználni? Vagy a 15-16 éves fiúk fejében nincs ott a szexelni akarás? Így legalább az egyik fél (minimálisan legalább) éretteb, s ís kisebb valószínűséggel csinálnak hülyeséget. Meg azért egy 24 évesnél azért már van gumi ha szexelni akar, nem fél venni, mint egy 15 éves...

2022. ápr. 14. 18:30
 34/52 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Értelek én, és de igen, a korabeli tini fiúk is ki tudják használni, de gondolom a tini lányodat te is százszor szívesebben látnád egy korabelivel mint egy huszonévessel.. Valahogy más a kettő... Meg se tudod ha találkoznak(?) Mégiscsak egy felnőtt pasi és nem egy fiú. Éppen ezért is írtam az előző kommentemben, hogy még jó hogy csak egy ismerősük vagyok ebből a szempontból, hát sajnálom a szülőket, és megértem h tiszta idegek szerintem ez normális reakció..

2022. ápr. 14. 19:21
 35/52 anonim ***** válasza:
29%

33. Nagyon véded az általános sulis kislányra izguló huszonévest, csak nem neked is ilyesfajta vágyaid vannak?

És szerintem szülőként nem kéne szó nélkül eltűrnöm, hogy egy jóval idősebb férfi kihasználja, guminő helyett használgassa a gyerekem (mert hogy 24 évesen nem sok közös témája lehet egy 15 éves lánnyal, az hót ziher). Ezt úgy hívják egyébként, hogy grooming angol nyelvterületen és azért is veszélyes, mert sok idősebb férfi (meg néhány esetben nő) direkt keres fiatalabb partnereket, mert ők még tapasztalatlanok, lassan a bizalmukba férkőznek, elhitetik velük, hogy szeretik őket, mert "érettebbek a koruknál" és ráveszik őket bizonyos dolgokra, amiket pl. egy normális, korukbeli ember nem engedne...Szerintem undorító, hogy néhányan ezt még normalizálni is próbáljátok.

2022. ápr. 14. 19:32
 36/52 anonim ***** válasza:
26%
MIvel a természet törvényei szerint a 15 éves már ivarérett, így miért ne izgulhatna fel egy huszonéves is rá? Bármelyik épeszű felizgul egy jól kinéző nőre/lányra kb 14 felett HA mindketten csak a szexre mennek és ezt tudják is akkor mia gond?
2022. ápr. 14. 19:54
 37/52 anonim ***** válasza:
83%
Nerm sok témájuk lehet? PL a sport, filmek zene stb. Miért ne lehetnének közös témáik?
2022. ápr. 14. 19:57
 38/52 anonim ***** válasza:
98%
Pont abban a korban van mikor az ő korosztalya borzalmasan gyerekes és érdeklődik az idősebbek iránt. Szerintem ilyen mindenkinek van. De egy 15 éves kislány nem olyan érett hogy megtartson egy 25 éves felnőtt férfit maga mellett, szóval max szexre fog kelleni neki a kislány. Előre figyelmeztetnem, de ha hajthatatlan ugyse tudsz vele mit csinálni, azért reméljük teherbe nem ejti
2022. ápr. 14. 23:19
 39/52 anonim ***** válasza:
65%
Az én szüleim között 6 év volt a korkülönbség. Anyu 15 éves volt, amikor apu 21. 3 év múlva megesküdtek és együtt éltek 34 évig. Így lenne ma is, ha apu még élne. Milyen jó, hogy nagymamámék nem tiltották őket egymástól.
2022. ápr. 16. 15:03
 40/52 anonim ***** válasza:
86%
Elmondanam neki a veszelyeket,azt hogy ki a felelos erte ha tortenik vele valami es nem tudja magat megvedeni ugy mint par ev mulva.Eltiltani nem tiltanam amig a pasit nem ismertem meg.Ha korrekt megbeszelnem vele is ezt a helyzetet es ha nem karos a kapcsolat,tanul rendesen a csaj akkor hagynam hogy idonkent talalkozzanak,beszelgessenek de nem tobb.Elkiserni is elkisernem nehanyszor,hogy lassam milyen a ficko vagy kovetnem.
2022. ápr. 16. 21:43
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!