Hogy kell jól, helyén kezelni azt, hogy a tini (15 éves) lányod egy 24 éves pasival van ?
Figyelt kérdés
Engednétek ezt így?2022. ápr. 12. 21:44
12/52 anonim válasza:
Ott bajok vannak a fiu fejeben, vagy a korahoz kepest visszamaradott, eretlen, vagy csak bszni akar.
Nem engednem. Egy normalis felfogasu fiatalember nem 15 evesek kozott keresi elete szerelmet, en 25 vagyok, de szamomra a 15 evesek szimplan gyerekek.
13/52 anonim válasza:
Szerintem undorító az a 24 éves felnőtt férfi, aki általános iskolás korú lányokra izgul. Én ezt a gyerek érdekében biztos, hogy nem engedném…
14/52 anonim válasza:
Semmiképp nem engedném. Nem a lányoddal van a baj, beteg a srác agya, hogy összeáll egy gyerekkel.
15/52 franciasrac válasza:
Egyáltalán nem engedném, ez pedofília
16/52 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a szülő (hálistennek) a kérdés valós, viszont én "csak" egy ismerős vagyok, mondhatni kívülálló.
A szülők nyilvánvalóan kiakadtak (minden bizonnyal.).
2022. ápr. 12. 22:06
17/52 anonim válasza:
Nem tudom, hogyan reagálnék. 15 éves lányom van, nincs barátja egyenlőre. Én 15 évesen jöttem össze az első barátommal, akitől tiltottak a szüleim (nem a kora miatt, hanem mert nem volt szimpatikus). Ezzel csak azt érték el, hogy annál inkább találkozni akartam vele, ha nem engedték, akkor is megoldottam. Később a férjem is lett, 21 évig voltunk együtt, apum elfogadja, anyum soha. Szóval azt gondolom, hogy nyilván nem örülnék, ha egy 24 éves férfival járna a lányom, de nem tiltanám, inkább próbálnék sokat beszélgetni a lányommal és megismerni a férfit. (Dédszüleim között 30 év volt, sokáig éltek boldogan, lehet ezért is lennék elfogadóbb).
18/52 anonim válasza:
Azt már a törvény is bünteti, pedofilia címszóval. Szóval félrehívod a fiatalembert és megkérdezed szeretne-e elbeszélgetni a rendörökkel a pedofilia szóról. Pár hónapig utálni fog a lanyod, ha rádfogja a "pasija", hogy te üldözted el.
20/52 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!