Mit tennétek, ha a 14, mindjárt 15 éves fiatoknak nem lett volna még barátnője és nem is érdeklődne a szerelem, meg a lányok iránt?
Örülnék.
Amúgy is az a ritkább ha ilyenkor barátnőjük van
Fiamnak se volt még barátnője... lassan 15 éves.
Ő még nem tart ott fejben 🙂
De ráér később csajozni.
Semmit. Hiába is tennél bármit, megváltoztatni nem fogod.
Vagy változik magától idővel, vagy marad így. Ez van. El kéne fogadni, hogy a gyerek külön személyiség, és nem egy olyan miniember, aki a te elképzeléseidet váltja valóra.
Még bármi lehet.
Én nem akartam, hogy beledumáljanak a dolgaimba, meg magyarázzanak hlyeségeket, meg úgy nem is ő dolguk, meg ilyesmi.. azért nem is nagyon beszéltem semmi ilyesmiről velük. Max olykor valamit említettem, hogy találkozok ezzel-azzal, valakivel, ennyi... Egyik barátnőmmel úgy találkoztak először, hogy épp dugtunk, amikor hazaállítottak és gyorsban épp magunkra kaptunk ezt-azt, meg így történt az első bemutatkozás. :D
Ez se most volt. Már majdnem el is felejtettem.
ma 12:04-es vagyok, amúgy akkor már idősebb voltam
bár 14 évesen is kimaradoztam éjszaka, csak akkor még nem túlságosan jött össze semmi :D
Hát én meg 19 vagyok és nem volt még barátom. Lány vagyok, de van ilyen fiú ismerősöm is. Unokatesóm lassan 21, neki sem volt még barátnője.
Amúgy az lehet, hogy érdeklődik, csak nem számol be róla. Én sem közöltem a szüleimmel, ha valaki tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!