Rajzverseny! Segítenétek, dönteni?
1.egy walt disney mesehőst írjatok!!(egyet!)
2.egy hírességet írjatok!!(egyet!)
Azért fontos,mert kötelező megint indulnom a ... rajzpályázaton és e kettő témából kell választanom egy-egy mesehőst/szátrt.
A mesehős lehet klasszikus és mostani (kishableány,füles,micimackó stbstb akár hercegnők is)
Sztárnak portréját kell csinálni,mindegy,hogy mostani híresség vagy nem.Lehet fiatal vagy idős!
Akár linkelhettek is!HA linkeltek fontos,hogy a hírességnek az arca jól látszódjon (ráncok stb.)
Én személy szerint grafittal fogom csinálni,szóval nem színes kép lett!!!!
Mindenkinek a véleményére számítok!!
Elég ha csak a két nevet írjátok..
tom és jerry disney mesehős??
Ohh,tudom,hogy most így hirtelen mindenki azt gondolja,hgy nekem semmi nem jó meg válogatós vagyok meg ilyenek,de egyébként nem,ha rajtam múlna akkor mindegy lenne mit rajzolok :D
Szia!
Garfield?? De lehet, hogy Ő se Disney-s.
Vagy esetleg Micky/Minnie egér? Pluto kutya? nekem mondjuk a nagy kedvencem Füles.
Sztár:Robert Pattinson, Kristen Stewart, Eva Longoria, Lady gaga, Katy Perry.
Nicole Scherzinger nekem Ő a nagy kedvenc.
16:58-as voltam
szivesen :)
próbálj olyan arcokat,személyeket keresni akik karakteresek
mint pl. Rihannánk macska szeme van és széles orra...
Pink: [link]
Avril: [link]
árnyékos a rajz úgyhogy sokat lehet rajta satírozni amitől jobb lesz :)
Madonna: [link]
mondtad,h férfi arcokat nehezebben tudsz de azért küldök linket
Zac Efron: [link]
Robert Pattinson: [link]
vagyis árnyékos a kép
a Mickey és Minnie egér jó ötlet szerintem is
1., Simba, Nala, stb. ( Oroszlánkirály 1-2-3 ); Pinokkió
2., Vanessa Hudgens ( High School Musical - Gabriella ); Katy Perry...
=)
Füles a legédesebb az egész világon :) Válaszd őt!
Szerintem valamilyen fiatal sztárt válassz, mondjuk a disney chanel-ről, mert nekik még nincs ráncuk se meg egyszerűbb lerajzolni őket
Ha van ráncuk és egyéb 'szexepilek' gondolok itt anyajegyre és hasonlókra az csak jó,hisz ha azt valaki szépen ábrázolja az nagyon mutatós.
Satírozzással pedig még jobb lesz.
Disney: füles,bambi,mikiegér között gondolkodom
Sztár: Rihanna,Miley Cyrus,Zac Efron között gondolkodom.
Persze még várom a válaszokat,de akiket felsoroltam ők a legesélyesebbek,de ha valakinek van még ötlete írja le,mert ez még nem végleges :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!