Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Felvételi, de hol? Nem tudok...

Felvételi, de hol? Nem tudok dönteni!

Figyelt kérdés

Ma kaptuk meg a papírt, amit ki kell tölteni arról, hogy hol szeretnénk majd megírni a felvételi vizsgát. De én nem tudom! A barátaim egy adott iskolába mennek majd, és én egy másikba (már mind eldöntöttük korábban, hogy elsődlegesen oda jelentkeznénk, mert ott van olyan, ami érdekel). Velük kellene mennem, vagy oda, ahová majd én mennék?

Ti hogy tennétek vagy tettetek a helyemben?

A válaszokat köszönöm.

13/L

8.o.

2010. nov. 11. 18:27
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen mindegy hol írod meg, lényeg, hogy jól sikerüljön.
2010. nov. 11. 18:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mindegy, de mindenki azt mondta/mondja, hogy célszerű több embernek ugyan oda menni lelki támasz gyanánt, illetve azt is, hogy abba az iskolába,a hová készül az ember... nos, nekem ez összeegyeztethetetlen. De igazából mindegy is, csak kíváncsi vagyok :)
2010. nov. 11. 18:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor menj oda, ahova a barátaid. Valószínűleg izgulni fogsz, és jó lesz valakinek kiadnod magadból és talán nyugodtabb leszel, ha van valami ismerős veled.
2010. nov. 11. 19:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem oda menj, ahol azt tanulod, ami érdekel. mindenhol lehet barátokat találni, viszont nem mindenhol azt tanulod, ami érdekel. hosszú távon az a jobb, ha nem a szíved, hanem az eszed dönt ilyen szituációban.
2010. nov. 11. 22:13
 5/8 anonim ***** válasza:
ha nem vagy olyan jó tanuló akkor ne menj erősebb suliba megírni a felvételit, mert anno mikor én felvételiztem sokan mentek a TÁGba, és ott lepontozták őket :S ez iskolafüggő persze, de hát ki tudja :S szerintem menj abba ahova te akartál menni, lényegtelen hogy a barátaiddal együtt leszel v nélkülük, mivel úgyse lesztek egy teremben, csak a szünetekben tudtok találkozni
2010. nov. 12. 11:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, már sikerült döntenem. Egy jó barátommal egy iskolába jelentkezünk, és ő is ott akarja megírni a felvételijét, ahol én, majd ketten ott leszünk egymásnak, nem kell a többi 24 ember is az osztályból... de abban tényleg igaza van mindenkinek, hogy találkozni sokat úgy sem fogunk, így ez nem számítana.
2010. nov. 12. 15:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát az, hogy hol írod meg, lényegtelen. Ahova én felvételiztem, (fel is vettek) az jó közel van hozzánk, és én ott írtam.. Ott célszerű, amelyikhez legközelebb laktok.. (már ha vidéki vagy)Nekem szerencsém van, mert ez volt legközelebb, és oda is akartam menni.. :D

Pár tipp a felvételire: Ne izgulj, nyugodtan menj, a felvételi napján már ne gyakorolj semmit..át se kell nézned, hogy az agyad mindenképp felkészült legyen, és kipihent.. vigyél a matekra csokit ;) és a diákigazolványodat kérni fogják.. :D Hajráá :DD

2010. nov. 12. 16:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem matek tanárom azt mondta,hogy ne valami jó,felkapott iskolába írjuk,mert:

1.rengetegen lesznek.

2.valószínüleg egy Eötvös Gimibe vagy egy Apáczaiba esetleg Fazekasba sokkal jobbak a tanárok mint egy Szakközépben,vagy egy Szakiskolában.Szóval ha egy szaksuliban javított felvételiben találsz valami hibát akkor nagyobb eséllyel mehetsz reklamálni mint ha egy nagyon jó gimnáziumban írtad volna.

de ez csak egy tanács,de szerintem érdemes megfogadni.én is egy szakközépben vagy egy szaksuliban írom majd.:)

13/L

2010. nov. 12. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!