Nem néztek plázacicának?
Figyelt kérdés
Áprilisban kaptam(vettem) egy vf541-t de inkább szertnék 1 Samsung corbyt.Most arra gyüjtök.Plázacica lennék? =( 11/L2010. szept. 14. 14:01
31/33 anonim válasza:
Utolsó: Szerencsétlenkednek az érintőképernyővel? x)
Szerintem sokkal jobb, mint a gombos.
Anyukám [akinek nincs telefonja, nem is ért hozzájuk] azt mondta, miután próbálgatta a telefonjaimat, hogy az érintőset sokkal könnyeb kezelni! [bár azért az enyém nem corby xD -samsung wave [L]
32/33 anonim válasza:
Hát nekem corbym van és semmi bajom vele :) nem kell nekem wifi meg nemtudoménmi :D tudok rajta facebook-ozni mivel T-mobile-os vagyok, azt nekem ennyi elég! :) de ugye...izlések és pofonok! :) nekem tetszik. a kérdésre válaszolva pedig... elég messze vagy még ettől a pláza cica dologtól! :) De nem is baj! :) Egy telefon miatt nem leszel az. :) 19/L
33/33 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó!
2010. szept. 28. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!