Nem néztek plázacicának?
16.25 vagyok.
hidd már el,hogy corby sz*r:D
nincs benne memória kártya.nagyon halk,belső memória 100MB.na az tudod,hogy mennyi. ráfér kb.5 szám és még kb.20kép.:D vagy 5 szám és 2-3 videó.:D
ha már új telefont akarsz akkor vegyél jót ne ilyen sz*rt.:D
tudom,hogy tetszik meg minden,de gondold már át.ugyanennyiér már kapsz jobbat.:D és amúgy is,jobban jársz nokiával,mert ha tmobile-os vagy van ingyen facebook.[kb. midnen második emberfenn van,ezért mondtam,de ha téged nem érdekel akkor bocs.:D].És nokiák hosszabb életűekk is.vagy Sony Erricson,az többet tud kicsivel mint nokia[máramelyik persze.:D]de nem bírja annyi ideig[nekem legalábbis nem bírta:D]...
szóval gondolt át szerintem jól:D
De nekem nem kell wifi,op rendszer meg gps...minek???én csak egy szép,és VISZONYLAG okos telefont szeretnékAz s5230 nekem túl "tégla"(de az s tetszik!)
am meg én is utálom de midenkit aki menőzik 1ik bnőmnek 12 éves Nokiája van és non kedves szal nem ez számit...
Nos igen... Nem értem, mi a szarnak-már elnézést- egy 13 és 11 éves olyan telefon, amiben GPS, wifi, meg tökömtudja mi van. Ezeket nem azért találták ki, hogy menőzni lehessen, hanem akinek kell ( sokat utazók, vállatban dologzó emberek stb), az tudja használni.
Én tökéletesen meg voltam elégedve a Sony Ericcsonommal - színes kijelzős volt ugyan- ami kamera nélküli, zenét sem tudtam rá tenni, pedig nem volt régen. Most is csak egy Sony E. k510i-m van és élek, tökéletesen megfelel, már majdnem 4 éve nyúzom. Egy Corby ehhez képest a csúcskategóriás telefon, ami tökéletes egy 11 évesnek, ahhoz, hogy esetlegesen felhívja a szüleit és a barátait.
Amúgy nem, nem leszel ettől az.
15/l
Köszi utolsó sztem tök igazad van :D
de am még nem egészen vok 11,okt 6.án leszek
22:20 nem azért, de nézz már utána. A corby BŐVÍTHETŐ. Ha raksz bele mem.karit, akkor akkor nem csak 5 szám fér rá.
Amúgy meg volt valaki, aki azt írta, hogy minek egy 13 évesnek wi-fi meg gps a telefonba.
Nos, wi-fit azt nem részletezem, mert én pl. nonstop a neten lógok, és bár nem feltöltős netem van [tehát kb 4ezer ft-ot fizetünk minden hónapban netért, és annyit netezek amennyit akarok], de ha beülök mondjuk valamilyen kávézóba meginni egy colát, vagy akármit, akkor közben mondjuk facebookozhatok...:)
GPS meg apámnak kell. Azt mondja, ha én már új telefont akarok, akkor olyat vegyek, amiben gps van, és akkor nem kell neki külön menni [hosszabb utakra úgyis csak családostul megyünk].
Op.rendszer meg. Legalább normális alkalmazásokat lelehet tölteni. Nem úgy mint mondjuk a corbyban, amin csak flash-es cuccok mennek...
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!