Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem néztek plázacicának?

Nem néztek plázacicának?

Figyelt kérdés
Áprilisban kaptam(vettem) egy vf541-t de inkább szertnék 1 Samsung corbyt.Most arra gyüjtök.Plázacica lennék? =( 11/L
2010. szept. 14. 14:01
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
83%

16.25 vagyok.

hidd már el,hogy corby sz*r:D

nincs benne memória kártya.nagyon halk,belső memória 100MB.na az tudod,hogy mennyi. ráfér kb.5 szám és még kb.20kép.:D vagy 5 szám és 2-3 videó.:D

ha már új telefont akarsz akkor vegyél jót ne ilyen sz*rt.:D

tudom,hogy tetszik meg minden,de gondold már át.ugyanennyiér már kapsz jobbat.:D és amúgy is,jobban jársz nokiával,mert ha tmobile-os vagy van ingyen facebook.[kb. midnen második emberfenn van,ezért mondtam,de ha téged nem érdekel akkor bocs.:D].És nokiák hosszabb életűekk is.vagy Sony Erricson,az többet tud kicsivel mint nokia[máramelyik persze.:D]de nem bírja annyi ideig[nekem legalábbis nem bírta:D]...

szóval gondolt át szerintem jól:D

2010. szept. 14. 22:20
 12/33 A kérdező kommentje:

De nekem nem kell wifi,op rendszer meg gps...minek???én csak egy szép,és VISZONYLAG okos telefont szeretnékAz s5230 nekem túl "tégla"(de az s tetszik!)

am meg én is utálom de midenkit aki menőzik 1ik bnőmnek 12 éves Nokiája van és non kedves szal nem ez számit...

2010. szept. 15. 14:38
 13/33 anonim ***** válasza:
63%

Nos igen... Nem értem, mi a szarnak-már elnézést- egy 13 és 11 éves olyan telefon, amiben GPS, wifi, meg tökömtudja mi van. Ezeket nem azért találták ki, hogy menőzni lehessen, hanem akinek kell ( sokat utazók, vállatban dologzó emberek stb), az tudja használni.

Én tökéletesen meg voltam elégedve a Sony Ericcsonommal - színes kijelzős volt ugyan- ami kamera nélküli, zenét sem tudtam rá tenni, pedig nem volt régen. Most is csak egy Sony E. k510i-m van és élek, tökéletesen megfelel, már majdnem 4 éve nyúzom. Egy Corby ehhez képest a csúcskategóriás telefon, ami tökéletes egy 11 évesnek, ahhoz, hogy esetlegesen felhívja a szüleit és a barátait.

Amúgy nem, nem leszel ettől az.

15/l

2010. szept. 15. 15:22
 14/33 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó sztem tök igazad van :D

de am még nem egészen vok 11,okt 6.án leszek

2010. szept. 15. 15:42
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
de baszk* minek neked ennyi telefon?-.- szánalmas jó neked hogy van ennyi pézed vannak akik még alig jut kajra te meg ilyen hülye kérdéseket teszel fel -.-
2010. szept. 15. 17:13
 16/33 anonim ***** válasza:
84%
már a 10 évesek is fenn vannak és ilyen kérdéseket raknak ki...
2010. szept. 15. 18:36
 17/33 anonim ***** válasza:
90%

22:20 nem azért, de nézz már utána. A corby BŐVÍTHETŐ. Ha raksz bele mem.karit, akkor akkor nem csak 5 szám fér rá.

Amúgy meg volt valaki, aki azt írta, hogy minek egy 13 évesnek wi-fi meg gps a telefonba.

Nos, wi-fit azt nem részletezem, mert én pl. nonstop a neten lógok, és bár nem feltöltős netem van [tehát kb 4ezer ft-ot fizetünk minden hónapban netért, és annyit netezek amennyit akarok], de ha beülök mondjuk valamilyen kávézóba meginni egy colát, vagy akármit, akkor közben mondjuk facebookozhatok...:)

GPS meg apámnak kell. Azt mondja, ha én már új telefont akarok, akkor olyat vegyek, amiben gps van, és akkor nem kell neki külön menni [hosszabb utakra úgyis csak családostul megyünk].

Op.rendszer meg. Legalább normális alkalmazásokat lelehet tölteni. Nem úgy mint mondjuk a corbyban, amin csak flash-es cuccok mennek...

13/L

2010. szept. 15. 21:14
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
plázacicának nem, csak simán hülyének.
2010. szept. 15. 21:26
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek az első oldalon lévő harmadik válasszal. tehát: egy telefontól nem leszel plázacica!
2010. szept. 16. 13:59
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
21:14 szívemből szóltál, én kaptam egy szuper telót karácsonyra, elösször még nem nagyon tudtam, hogy mit kezdhetnék vele, de mostmár nem tudom elképzelni az életemet wi-fi nélkül :)
2010. szept. 16. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!