Ciki 7. -ben Hannah Montana-s táska?
Figyelt kérdés
Apukám hozta New York-ból, de csak kirándulásra, úszásra hordanám.Szerintetek ciki?2010. szept. 13. 23:10
1/23 anonim válasza:
6.-ban én is odavoltam érte, mert ugye nagy divat volt meg minden. A füzeteim is olyanok voltak, táskám ugyan nem volt, de nem is akartam, mert nem tetszettek. Szerintem ne alapozz mások véleményére. Viszont tapasztalatból mondom, hogy ANNYIRA ne szeress bele ezekbe, hogy felvásárold a fél boltot olyan dolgokból is amik nem fognak kelleni, csak legyen. Rosszul jársz vele, mert egy év múlva már nem is tetszenek majd annyira és nem olyan olcsóak azért... Ami most aktuális ( füzet, tolltartó, vignetta, stb.), lehet olyan amilyet csak akarsz. Ha esetleg van egy másik táskád, akkor cserélgetheted időnként.
2/23 anonim válasza:
Azt mondanám, hogy ciki, de... Tavaly nyolcadikban három lánynak is Hannah Montanás volt a tolltartója, füzete, tollai. Nem bántottuk érte őket.
3/23 anonim válasza:
Az a ciki, hogy valaki ilyenért cikiz Téged!
4/23 anonim válasza:
a hánámontáná óvodás, elsős kor felett ciki
5/23 anonim válasza:
hát igen hannah montana max. 3.-ig 4.-ig :)
6/23 anonim válasza:
nem ciki csak már szerintem nagy vagy ehhez.:D
8/23 anonim válasza:
13-14 évesen még hagyján. 20 évesen már nagyon gáz (nekem volt olyan osztálytársam, aki nagy H.M. fan, és 20 éves).
9/23 anonim válasza:
Az lenne gáz, ha minden nap azt hordanád! Úszásra stb. nem! Főleg ha neked kedves emlék, hogy apukád New Yorkból hozta :)
10/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Utolsón éreztem leginkább, hogy megértette!
Akik azt írták, hogy gáz, meg hogy óvodásoknak való, azok nem fogták fel teljesen!
Tehát APUKÁM HOZTA NEW YORK-ból NEM ÉN VETTEM magamnak :)
És nem hordanám suliba, csak úszni, meg kirándulni.
2010. szept. 14. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!