Mikortól engedtétek kávézni a gyereketeket?
Kedves 4-es.
Teljesen mindegy, hogy cappuccino vagy latte. Ugyan annyi shot kávé van benne mint egy kis feketében (americano) vagy egy dupla espresso-ban. Csak a tej ami plusz. A kávé mennyiség ugyan az.
11!
Egy kavezoban. De ott is képes az értelmes szülő azt mondani, hogy a gyereknek lesz, fél adagot tegyen bele. Otthon meg nálam pl automata kávéfőző van, amin be tudom állítani az erősségű és a mennyiséget is. Így egy kisgyerek cappuccinojaban merfoldekkel kevesebb és gyengébb kávé van, mint az enyémben.
Nem a 4. voltam
Nalunk mar a bolcsibe menet elott kerte a kavet mert kulonben nem birta azt a sok idetlen kolykot akikkel ott talalkozott...
Amugy ugyanakkor engedtuk mikortol cigizett....nemar, hogy a cigit kave nelkul szivja el .... :)))))
Az "engedely" relativ dolog, nem vagy mellette a suliban, hogy lasd mit csinal, lehet mar kavezik (ilyen capuccinok meg csokiskavek meg shakek meg stb) es nem is tudsz rola. ha az erdekel hogy elottem mer-e kavezni vagy hogy en fozok-e kavet neki...ha ker akkor igen.
Inkabb a kave mind a redbull vagy hell.
Az én ovis gyerekem csak akkor kávézik, ha a másnapot csak úgy éli túl, ha felsziv egy csík kokaint.
(Őrület, hogy ennyi szülő van, aki hagyja a kávét.)
14!
Áruld már el mivel rosszabb egy minimális koffeintartalmu kávé pár havonta egyszer mint a napi cola/rostos xar/dörmi szelet vagy társai. Nyilván egy 3 évesnek nem doppiot adtam
Cigi mellé kezdtem 16 évesen, nem szülői engedély függő.
A 2,5 éves kislányom tudja hogy a kávét csak felnőttek vagy nagyon nagy iskolás gyerekek ihatnak, már jó ideje nem is próbálkozik megkóstolni, csak megszagolja néha. Mikor kér, kap nyuszikávét (nesquick kakaó kapszula) és együtt kavézunk.
Középiskolában majd kaphat igazi kávét alkalmanként ha kér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!