Mikortól engedtétek kávézni a gyereketeket?
Gimiben alkalomszerűen..
Amúgy egyetemistaként lettem nagy kávés.
6
Te kávézol?
Macikávé az max kisgyereknek eladjató pótló tejeskávénak.
Koffeinmentes meg…. Igazából nagy karos presszófőzővel vagy teljesen automata kávéfőzővel esetleg lehet vele ihatót gyártani ( lehet én vagyok retttentő finnyàs)
Terhességek alatt visszavettem a koffeinmennyiségből, akkor kísérletezgettem.( végül belekevertem a koffeinmenteset a rendesbe magamnak)
Sütibe gyerekek miatt koffeinmenteset főzök egyébként , mert ők kicsik mèg (bölcsis-ovis korúak)
Szerintem a középiskolas korban NEM rutinszerű, alkalmi kávéfogyasztás belefér.
Viszont talán jobb a minnél később.
Én halott ember vagyok nèlküle.
Elvonási tüneteim jelentkeznek konkrétan. Napi 4-et iszom minimum, napi 1-gyel kezdtem 20 évesen, 24 évesen munkahelyen barista voltam.. napi 5-6néha 7 is lement. Itt tudatosan visszavettem napi 2-re.
Amióta sokat éjszakazom a gyerekkel visszaálltam a napi 4-re( 35 vagyok)
Elvonási tünet akkor van, ha nem iszom reggel egyet és délután legalább egyet.
Egy kisgyerek vagy akár nagyobb gyerek nem az élvezeti értéke vagy az élénkítő hatása miatt iszik kávét, hanem hogy ő is jatszhassa a felnőttet. Szóval tökéletesen megfelel a "gagyi" koffeinmentes is.
Hozzáteszem, hogy újabban csak koffeinmenteset iszok, szerintem finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!