Szerintetek jogosan vagyok féltékeny?
Apának egy ideje új párja van. Hétvégenként, ill. Szünetekben gyakran vagyok velük. ELég jól kijöttünk.
Most jelentették be, hogy babájuk lesz. Apa barátnöje a szobámból babaszobát szeretne, így nekem nem lesz náluk szobám. ( 3 szobás lakásban laknak). Mondtam apának, hogy én ezt nemszeretném. Apa mellém állt, és így vedzekednek.
A barátnöje kiabált, hogy nekem anyánál van saját szobám, és az ö babájának is kijár saját szoba, mégiscsak elsösoron ö lakik itt, velük, nem én
7: "Ha csak 3 szobájuk van akkor az nappali, háló, babaszoba. Sok más lehetőségük nincs."
De igen, van. Baba szobája, kérdező szobája, felnőttek szobája. És a felnőttek szobája többfunkciós. Reggel bevetik az ágyat és napközben le lehet oda ültetni a vendéget. Rengetegen élnek így, ez teljesen működőképes megoldás.
Ettől függetlenül abból se kell a kérdezőnek problémát csinálnia, ha a kisbabával egy szobában alszik. 3-as válasza nekem nagyon szimpatikus volt, hogy a kisbabának örülni is lehet féltestvérként, nemcsak "helyfoglalót" látni benne.
De mondhatnám azt is, hogy hetente egy éjszakát (vagy kéthetente kettőt) a nappaliban is alhatnál, ha már külön van a nappali és a szülők szobája.
Szóval fel van fújva ez a probléma. Ennyi embernek el kell férnie egy háromszobás lakásban, pláne ha te csak heti 1 napot (vagy kéthetente egy hétvégét) vagy ott.
A barátnöje meg mióta terhes, mintha már nemszeretne annyira
Hidd el, eddig sem szeretett csak elviselt.
Ha azt kiabálta hogy az ő gyerekének is jár a saját szoba akkor a kérdezőnek még egy ágya sem lesz benne.
Tudod mit? Fordítsuk meg a kérdést.
Szóval. Van egy anyukád, akinek van egy párja (Feri), neki van egy gyereke az előző kapcsolatból. Te most születtél (Feri az apukád), eddig a te leendő szobád Feri gyerekének szobája volt, aki hetente vagy kéthetente jön egy hétvégére. Feri gyereke továbbra is szeretne magának azt a szobát, pedig te állandóan ott laksz, ő pedig nem. Feri is úgy gondolja, maradjon a gyerekének meg a szoba. Te örülnél ha a nappaliban kellene majd aludnod, vagy Feri gyerekével egy szobában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!