15-16 éves gyerekednek mit engedsz meg? Kimaradás, barátokkal találkozás, bulizást témakörben. Hová mehet, milyen feltételekkel? Ott alvós buliba, házibuliba, szórakozóhelyre?
Hogy lehet biztonságosan szépen kiépiteni egymásban a bizalmat?
Három gyerekem van, ebből kettőnél egyáltalán nem merülnek fel ilyen kérdések. De a középsőm ő nagyon menne.. én meg szorongó, parázós vagyok, és nem is tudom nagyon kivel megvitatni ezt. Köszönöm, ha tapasztaltabbak leirják mit gondolnak.
A városba elengedheted társaságban (az én 15 éves lányom 2 fiú és 2 lány társaságában megy mindenhova (városban lakunk), de így mindig minden rendben van) Én ottaludni nem engedem bulikban, csak barátnőinél, akiket 8 éve ismer és én is (persze gimiben is fogom neki ezt engedni az ottani barátnőivel). Házibulikba ő még nem nagyon jár, néha egy-kettő, de elengedem (de nem aludhat ott, és 10-re othon kell lennie).
A te féltésedre pedig fontos kérdés adott-e rá okot? ha nem akkor az a leg biztonságosabb, ha nem egyedül megy, hanem 4-6an.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!