15-16 éves gyerekednek mit engedsz meg? Kimaradás,
barátokkal találkozás, bulizást témakörben. Hová
mehet, milyen feltételekkel?
Ott alvós buliba, házibuliba, szórakozóhelyre?
Figyelt kérdés
Hogy lehet biztonságosan szépen kiépiteni egymásban a bizalmat?
Három gyerekem van, ebből kettőnél egyáltalán nem merülnek fel ilyen kérdések. De a középsőm ő nagyon menne.. én meg szorongó, parázós vagyok, és nem is tudom nagyon kivel megvitatni ezt. Köszönöm, ha tapasztaltabbak leirják mit gondolnak.
Kérdés, hogy kisvárosban, nagyvárosban vagy esetleg faluban? Mert szerintem nem mindegy. Faluhelyen mehet a gyerek amerre lát. Nem hiszem hogy nagy baja lenne. A nagyváros már más tészta...
2022. márc. 3. 21:15
2/14 A kérdező kommentje:
Budapest
2022. márc. 3. 21:21
3/14 anonim válasza:
Hát én falun élek. De Pesten nekem is fosna a picsám, ha a gyerek a városban kolbászol ki tudja merre. Viszont tiltani meg nem okos dolog mert csak magadra haragítod. Nehéz eset
2022. márc. 3. 21:49
4/14 anonim válasza:
Lényegébe bárhova mehet majd megbízható társasággal, csak tudjam merre vannak. Még csak 11 de már várja nagyon. Most még kénytelen velem koncertekre járni.
2022. márc. 3. 21:55
5/14 anonim válasza:
Nálunk falun szabad az összes gyerek. 14 éves korig este 22 a maximum. Addigra mindenkinek haza kell érnie. 16 éves korig éjfél, 18-ig hajnali kettő. Ez ilyen közös itteni szabály. Így nincs olyan, hogy ,,de a többiek tovább maradhatnak”. Budapesten nehezebb egy ilyen. Fontos, hogy milyen a baráti társaság (mennyire összetartó, megbízható). Ha valakinél vannak, az még oké egy egész estés kimaradásra is (nálunk is van ilyen néha).
2022. márc. 3. 22:26
6/14 anonim válasza:
Falun mehet amerre lát? Tele ciganyokkal, mert mindegy hogy van soruk, akkoris mennek, kotozkodnek mindenfele..és varosban tobb a rendőr pl, nincs olyan sok eldugott hely, mint itt.
2022. márc. 4. 08:25
7/14 anonim válasza:
# Mi Svájcban élünk falun. Itt nincsenek cigányok. A lakosság 80%- a állampolgár. A maradék pedig nem lóg ki a sorból, mivel gyorsan és könnyen beilleszkedtek.
2022. márc. 4. 10:01
8/14 anonim válasza:
Szórakozóhelyre elvileg be se engedik 18 alatt, Budapesten biztosan nem.
Én fiam még csak 13, de barátjánál ott alhat, úgy, hogy mi szülők beszéljük le - apuka felhív hogy igen, ott maradhat.
Napközben városban jönni-menni bkv-val nem gond, megszokta, ismeri a várost. Viszont neki még este 8-ra (iskola időben 7-re) otthon kell lennie.
Ha lesz 15-16 éves, ez az esti hazajövetel hétvégén, szünetben biztos lesz 10 óra, éjfél.
Én anno 16 évesen kezdtem discoba járni, akkor mondjuk még beengedtek kiskorút.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!