Mi a véleményetek a Földes Ferenc Gimnáziumról Miskolcon?
14 éves vagyok. Kitűnő tanuló voltam eddig mindig. Nagyon szimpatikus nekem a Földes, és nincs is messze. Ha valaki ismeri ezt a sulit jobban, akkor írjátok le a véleményeteket róla:D
Köszi előre is
Minek mennék én a Berzébe?
Gimnáziumba szeretnék felvételizni..
Sőt én sem hordok szandált zoknival, de szandált amúgy sem.. kocka se vagyok, szemüveges se, de főleg stérber nem.
Rég volt itt válasz, de én is köztük voltam. Akik oltogatják a Földest, jártak egyáltalán oda? Vagy szokásos, emberi, nagyképű előítéletesség, vagy talán az, hogy kirúgták/nem úgy ment ésatöbbi. Talán nagy baja lesz a gyereknek, hogy jó gimnáziumban tanul, és talán viheti valamire a MAI VILÁGBAN? Lehet hogy a Berze szakot is ad, aztán kitörölheti vele a... mert annyian vannak. Ellentétben a Földessel, kap egy rohadtjó alapot mindenből, aztán mehet olyan egyetemre, amit keresnek is. Dehát nem is ti lennétek, emberek, akiknek burkoltan talán az a bajuk, hogy nem ők a legokosabbak. Semmivel sem jobb egy Lévay, egyházi hülyeség, jártam egyházi iskolába, inkább nem részletezném...de a tanítás "enyhén" mellékezve van az ilyen sulikban. Meg kitűnő lehetsz akár mind a 4 évben, aztán egyetemen meg nézel nagyokat hogy "Úristen, mi van itt?" Szóval az ilyet nem árt meggondolni...nem járnak a Földesbe se szandálzoknis, matekversenyes kockák. Mi is ugyanúgy csinálunk baromságokat, de ezt egy kívülálló nem tudhatja annyira, mert emellett normálisak vagyunk, neveltek. Bár ez a mai világban nem menő, mert csak a kemény helyimenőcsávók a királyok..hát ez van. Remélem egyszer megváltozik, vagy eltelik annyi idő, hogy rájöjjenek, hogy semmire se vitték. Akkor pedig mi fogunk rajtatok röhögni.
Bocsi a regényért, most néztem fel ide, miután láttam pár "értelmes" hozzászólást, úgy voltam vele, hogy nem is érdekel, mert elveszi az életkedvem a sok "okos" remélem Kedves Kérdező végül a Földest választottad, így a felvételik után:)
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:58
Magyarországon manapság mindennel kitörölheted a seggedet.
Tesóm két diplomás,sehol nem tud elhelyezkedni.
Amúgy meg senkit nem fog érdekelni hogy a Herman ban érettségiztél e vagy az Andrássy ban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!