Mi a véleményetek a Földes Ferenc Gimnáziumról Miskolcon?
14 éves vagyok. Kitűnő tanuló voltam eddig mindig. Nagyon szimpatikus nekem a Földes, és nincs is messze. Ha valaki ismeri ezt a sulit jobban, akkor írjátok le a véleményeteket róla:D
Köszi előre is
Hali :D
Én perpill oda járok most is, másodikos (na jó, tizedikes :D) vagyok, nincs vele semmi bajom
Az tuti, vannak kemény tanárok, és tanulni is kell, de ahogy előző írta, továbbtanulással nem sok gondod lesz
Nagyon nem bántam meg, hogy ide jöttem, mivel Miskolcon asszem itt van csak normális kémia tagozat, szóval...:D
Ha valami érdekel részletesen, szívesen válaszolok
Üdv!
Utolsónak üzenem, hülyeség amit ír, sok iskolánál normálisabb vezetőség, stb.stb.
érdekes, attól hallok legtöbbször ilyeneket, akiknek valószínűleg nem ment úgy ahogy kellett volna :D
Berzében kétlem hogy lenne olyan színvonalas oktatás, Lévayról hagy ne mondjak semmit
Istenem, mennyire noobok vagytok:D
képzeld, nem vagyok matekversenyes, szandálzoknis g*ci, szóval csöndben lehet maradni:D
csakazért mert erősebb az oktatás...ti vagyok agybajosok már elnézést:D...menjetek a Lévayba meg Berzébe, ha ennyire akartok, de meg lehet nézni az oktatás színvonalát is
amúgy meg, kedves "szandálzoknizós" mindenki magából indul ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!