Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Létezhet, hogy akar "valamit"...

Létezhet, hogy akar "valamit" az osztályfőnök a gyerektől?

Figyelt kérdés
Adott egy 13 éves fiú, akivel az osztályfőnök látványosan kivételezik. Külön ad neki ajándékot karácsonykor, sosem szól rá, és olyanokat csinál, hogy pl. a buszon melléül, játékban amikor meg kellett fogni egymás kezét, az ő kezét fogta meg, és mindig valami kontaktus van köztük (vállsimogatás pl.) Nemtudom, szerintetek ez normális? De lehet túlgondolom. Nő az osztályfőnök és férjnél van ha ez számit.
2022. febr. 21. 14:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
A testvèredhez egyik legközelebb àlló szemèly vagy. Ha neked gunùsnak tűnik, akkor nem biztos, hogy alaptalan. Simàn lehet ,,grooming", nekem 8 osztàlyos gimiben az egyik baràtnőmet fektette le egy 30 körüli tanàr. Tagadtak mindent, èvekig tartott a kapcsolat. Utìlag bevallotta a nő, màr felnőtt koràban. Akkor biztosan örült neki, de ez nem normàlis. Ez erőszak, mert egy gyerekről van szò.
2022. febr. 21. 18:54
 12/16 A kérdező kommentje:
Az a bajom, hogyha meg kiderül, hogy szegény tanár semmi rosszat nem csinált, akkor meg még mi leszünk a szemetek.
2022. febr. 21. 19:51
 13/16 A kérdező kommentje:
Mindenesetre figyelem, hogy mi lesz még ebből.
2022. febr. 21. 19:51
 14/16 anonim ***** válasza:
74%

Tanàr-diàk viszonyba nem fèr benne ennyi fogdosàs. Màr àtlépett a tanàr olyan hatary, amit nagyon kellett volna. Az mindegy, hogy ez a gyereknek tetszik-e.

Ìràsban (e-mailben, hogy maradjon nyoma) panaszt tennèk az igazgatónàl a tanàr ellen.

2022. febr. 21. 21:00
 15/16 anonim ***** válasza:
95%
Nekem volt simogatós tanárom aki nem volt pedofil, csak ez volt a szeretetnyelve hogy hozzáér emberekhez. Én szóltam hogy nekem ez sok, soha többé nem csinálta, elnézést kért. Tisztelem érte.
2022. febr. 22. 12:40
 16/16 anonim ***** válasza:
40%
Simán lehet hogy dugnak is. Nálunk is volt ilyen csak fordított felállásban. 12-13 volt az osztálytársnőm aki látványosan jóban volt az egyik tanárral. Aztán ahogy 18 lett összeházasodtak.
2022. febr. 25. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!