Létezhet, hogy akar "valamit" az osztályfőnök a gyerektől?
Figyelt kérdés
Adott egy 13 éves fiú, akivel az osztályfőnök látványosan kivételezik. Külön ad neki ajándékot karácsonykor, sosem szól rá, és olyanokat csinál, hogy pl. a buszon melléül, játékban amikor meg kellett fogni egymás kezét, az ő kezét fogta meg, és mindig valami kontaktus van köztük (vállsimogatás pl.) Nemtudom, szerintetek ez normális? De lehet túlgondolom. Nő az osztályfőnök és férjnél van ha ez számit.2022. febr. 21. 14:29
11/16 anonim válasza:
A testvèredhez egyik legközelebb àlló szemèly vagy. Ha neked gunùsnak tűnik, akkor nem biztos, hogy alaptalan. Simàn lehet ,,grooming", nekem 8 osztàlyos gimiben az egyik baràtnőmet fektette le egy 30 körüli tanàr. Tagadtak mindent, èvekig tartott a kapcsolat. Utìlag bevallotta a nő, màr felnőtt koràban. Akkor biztosan örült neki, de ez nem normàlis. Ez erőszak, mert egy gyerekről van szò.
12/16 A kérdező kommentje:
Az a bajom, hogyha meg kiderül, hogy szegény tanár semmi rosszat nem csinált, akkor meg még mi leszünk a szemetek.
2022. febr. 21. 19:51
13/16 A kérdező kommentje:
Mindenesetre figyelem, hogy mi lesz még ebből.
2022. febr. 21. 19:51
14/16 anonim válasza:
Tanàr-diàk viszonyba nem fèr benne ennyi fogdosàs. Màr àtlépett a tanàr olyan hatary, amit nagyon kellett volna. Az mindegy, hogy ez a gyereknek tetszik-e.
Ìràsban (e-mailben, hogy maradjon nyoma) panaszt tennèk az igazgatónàl a tanàr ellen.
15/16 anonim válasza:
Nekem volt simogatós tanárom aki nem volt pedofil, csak ez volt a szeretetnyelve hogy hozzáér emberekhez. Én szóltam hogy nekem ez sok, soha többé nem csinálta, elnézést kért. Tisztelem érte.
16/16 anonim válasza:
Simán lehet hogy dugnak is. Nálunk is volt ilyen csak fordított felállásban. 12-13 volt az osztálytársnőm aki látványosan jóban volt az egyik tanárral. Aztán ahogy 18 lett összeházasodtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!