Milyen hittantanár, osztályfőnök az ilyen?
Nos vele van hittanom 11.-ben. Nem vagyok ateista, de az a nagyon vallásos sem.
Ez a hittantanár folyton politizál, és szidja a baloldalt, olyat is mond hogy egy igazi keresztény nem szavaz a kutyapárta, vagy az Ellenzékre, folyton tolja a Fideszes rízsát, szidja a melegeket, b*zizik, dicséri folyton a Közel-Keletet, más embertípusokat folyton kifiguráz, nem elfogadásra tanít, hanem gyűlöletre.
Vannak kíváltságai az osztályban, akire sosem akad/ragel ki, de van akire állandóan, és vannak olyanok mint én(bár ebbe csak én tartozom sztem), akit páros években kedvel, páratlan években utál.
Mint osztályfőnök is sz*r, állandóan ha téma van, akkor ilyen katolikus uncsi szharok, de más tanárnál elő se kerül a vallás.
Az oltatlanokat lehülyézte valamelyik órán.
Még angolt is tanít, emlékszem 9.-ben nem csináltam házit, úgy megalázott, hogy sírva mentem haza,azóta is csinálja másokkal.
Már rég voltam iskolás, de nem tűnik se kirívónak, se szörnyűnek. Nálunk is minden tanárnak megvolt a maga heppje, kedvencei.
Ráadásul perpill a tanári pálya nem vonzó, nincs sok ember, aki megmarad rajta, sem utánpótlás.
Mi az a "kiragel"?
Egyébként pályától függetlenül egy idióta az ilyen ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!