Kaptál szaktanári / osztályfőnöki / ingazgatói figyelmeztetést / intést / megrovást diákkorodban?
Figyelt kérdés
Miért? Mit szóltak hozzá a Szüleid? Hogyan gondolsz most erre vissza?2021. júl. 15. 09:22
A kérdező szavazást indított:
Szaktanári figyelmeztetést kaptam.
Szaktanári intést kaptam.
Szaktanári megrovást kaptam.
Osztályfőnöki figyelmeztetést kaptam.
Osztályfőnöki intést kaptam.
Osztályfőnöki megrovást kaptam.
Igazgatói figyelmeztetést kaptam.
Igazgatói intést kaptam.
Igazgatói megrovást kaptam.
36 szavazat
1/26 anonim válasza:
Igen. Osztályfőnökit, közlekedési szabálysértés miatt. Tudomásul vették.
2/26 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem a nyitókérdésbe írni: Hanyadikban történt?
2021. júl. 15. 09:28
3/26 anonim válasza:
Úgy rémlik többször is előfordult, nem volt nagy dolog, senkit nem érdekelt
4/26 anonim válasza:
Igen, szaktanárit kaptam.
Műkörmöm volt és a tesitanár rám szólt hogy vágjam le a körmömet. Mondtam hogy ezt nem tudom levágni, mivel műköröm. Kértem időpontot a körmösömhöz, de csak a hét második felére kaptam. Másnap újra tesióra, és mivel nem volt levágva így szaktanárit adott
5/26 anonim válasza:
Egyszer i alkalom, 5.-ben szaktanárit.
6/26 Metionin válasza:
Szaktanárim annyi volt, hogy alig fért az ellenőrzőmbe. Az angoltanárom utált és olyan indokokkal osztogatta, hogy fekete a hajam. A suliban nem volt tiltva a hajfestés amúgy, na meg a többi festett hajú osztálytársam nem kapott szaktanárit csak én. Ugyanígy a pólóm nem tetszett neki vagy a cipőm és már kérte is az ellenőrzőt. Valamikor év vége felé szólt neki az igazgató, hogy ezt abba kéne hagyni és akkor abbahagyta, onnantól csak random egyeseket osztogatott.
7/26 anonim válasza:
Az összeset, szaktanári figyelmeztetéstől kezdve az igazgatói intőig az összeset.
Mindezt egy évben.
Épp lázadtam, azért. :D
9/26 anonim válasza:
Nekem rengeteg szaktanári és osztályfőnöki figyelmeztetésem és intőm is volt. Többször is megtörtént, hogy még az igazgató is "elbeszélgetett" a fejemmel, de abból azért szerencsére nem lett írásbeli figyelmeztetés. Sosem tudtam viselkedni, én egyszerűen ilyen jellem vagyok és kész, de már egyáltalán nem bánom. :D
10/26 anonim válasza:
9. És a környezeted hogy reagál erre ismerősed, család stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!